Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on April 04, 2017 0 Comments

Idén sem maradunk kampány nélkül. Blanca ezúttal a a Vogue Eyewear arca lett. 4 képet megnézhettek róla a galériánkban, az alábbi linken pedig 3 videót tudtok megtekinteni a kampányból.

www.vogue-eyewear.com

“A mozi a mindenem. Újra és újra meg tudok nézni egy filmet, és minden alkalommal felfedezek valami újat, főleg a régi klasszikusokban. Nem csak a munkám miatt csinálom – a filmek a mindennapi életemben is inspirálnak. Próbáld ki te is! Nézz meg újra egy régi filmet, és hagyd magad elveszni a részletekben. Gondold újra a saját nézőpontod szerint és voilà!”

“Amikor egy szerepet tanulok, semmit sem bízok a véletlenre. Nem a túlzott aprólékosság miatt, hanem mert érdekelnek a részletek, amikkel mindent, amit csinálok, személyesebbé tehetek. Szeretnéd tudni, hogy ma milyen stílust hozok létre? Adok egy tippet – a kedvenc szerepemhez kapcsolódik.”

“Színésznőnek lenni együtt jár az utazással, mindegy, hogy vonattal, repülővel, taxival, kocsival… De a mai nap más. Egy barátommal együtt, napszemüvegben, a hajam lobog a szélben, és már úton is vagyunk. Vajon egy meghallgatásra megyek? Vagy ma egyszerűen önmagam lehetek?”