Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on September 26, 2015 0 Comments

Az Hola magazin weboldalán közzétettek egy cikket, amiben Dani Martínezt kérdezték Blanca Suárezzel való kapcsolatáról.

Mindketten megerősítették, hogy csak barátok, de kétségtelen, hogy nagy gyakorisággal látni őket együtt közös pillanatokban. Blanca Suárez azt mondta arra reagálva, hogy sokat látni együtt Dani Martínezzel, hogy „az a normális, ha van valaki az életedben”. A színésznő nem volt hajlandó engedni a pletykáknak, azt mondta, nincs több közte és a humorista között, egy nagyon jó barátságnál. De mit mond Dani erre vonatkozóan?

A Sopa de gansos műsorvezetője az Europa Press-nek adott interjúban mesélt a Blanca Suárez-zel való különleges barátságáról. Dani mindig is megtartotta magának a magánéletét, nem erősített meg soha egy lehetséges románcot sem. És mit válaszolt arra, hogy Blanca-val tényleg csak barátok-e? A színész továbbra is titokzatosan felelt: „Blanca egy nagyon helyes lány.”

A pletykák ezen a nyáron kezdődtek kettejükről, amikor közösen látták őket vacsorázni, megittak együtt egy italt, vagy együtt mentek sétálni. Röviddel ezután pedig ugyanazon a helyen, ugyanabban az időben lövettek piercinget, ami még több spekulációra adott okot.

Blanca Suaráz, aki egy évvel ezelőtt szakított a „másik Dani”val, Dani Martínnal, ezt a hétvégét San Sebastian-ban töltötte, a filmfesztiválon, hogy prezentálja legújabb filmjét, a Mi gran noche-t. A színésznő részese Álex de Iglésia legutóbbi filmjének, és nem hagyta ki ezt az eseményt, ahol stílusával, és csillogásával ő volt a középpontban.

Közben Dani az októberi #vuelvenNovuelven turnéra készül Florentino Fernándezzel. 11 városba utaznak el, hogy megnevettessék az ottani lakosokat. Arra vonatkozóan, hogy Blanca Suárez is szokott-e Danin nevetni, Dani azt „feltételezi”, hogy igen, de a társaságukban más humoristák is vannak, „akikkel szintén sok időt töltenek, és ők is viccesek”.

Kétségtelen, hogy Blanca szokott vele nevetni; a színésznő világossá tette, hogy mi a legjobb Daniban: „van humorérzéke, nagyon barátságos és nyitott ember”. Az bizonyos, ha megerősítik, ha nem a románcot, hogy Dani és Blanca között egy nagyon különleges barátság van.

Fordította: mklau