Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on October 09, 2015 0 Comments

Már el is olvashatjátok Blanca mai blogbejegyzését magyarul, a galériában pedig megnézhetitek hozzá a képeket. Ismét kaptunk egy videót is, amit a következő linken tudtok csak megnézni: megnézem a videót.

Közreműködik Elizabeth Arden. A krémek világa. Atyaég! A kozmetikumok eme csodás, és ismeretlen tája, ahol sosem tudhatod, hogy éppen eltalálod azt a terméket, amire a bőrödnek szüksége van, vagy kifogsz egy olyat, ami nem jó neki. Ahogy az élet minden területén, itt is jó, ha egy szakmabelitől fogadsz el tanácsot, ő megmondja, milyen típusú bőröd van, és milyen terméket érdemes használnod, ami megteszi hatását. Utána, jön a próbálkozás, ahogy mindig mindenben az életben, és ha egy márka nem válik be, akkor próbáld ki a következőt, sorra, amíg nem találod meg a tökéleteset, de olyan összetevőjűt, amit neked ajánlottak.

Szerencsére nekem a szakmám miatt lehetőségem van különböző cégek végtelen sokaságú, minden típusú termékeit kipróbálni, és szép lassan lépésről lépésre kialakul, melyik krémek azok, amik nekem tökéletesek az én bőrtípusomra, ami egy elég vegyes féle bőrtípus, és erre például nem használhatok alapvetően nagyon zsíros krémeket, mert ha mégis, akkor nagyon izzadna a bőröm, és ez azért elég kellemetlen. A bőröm is zsíros lesz tőle, és bőrhibák is keletkezhetnek, szóval egy olyan krém szükséges az én bőrömre, ami jól beivódik, de mégis nagy hidratáló hatása van. És természetesen, az éppeni évszaktól is függ, hogy magasabb vagy alacsonyabb szintű hidratálásra van szüksége a bőrünknek.

A nyár elején azt mondták nekem, hogy lesz egy termék, ami ennek a szezonnak lesz a number one-ja. Küldtek nekem különböző csomagokat, és elkezdtem a kísérletezést. Az Elizabeth Arden-nel való együttműködésnek hála ezen a nyáron első kézből tapasztalhattam meg a hatékonyságát, és eredményeit az alábbi krémnek (és ez saját vélemény): Superstart Skin Renewal Booster, amely egy tengeri kivonatokban gazdag, édesköményt és lenmagot tartalmazó szérum, ami védi a bőrt, és javítja annak hibáit is. Tartalmaz továbbá Salicornia kivonatot is, ami gondoskodik a bőr természetes hidratáltságáról, és optimalizálja a bőr megóvását. Ezen kívül van még pozitívuma: minden bőrtípusra alkalmazható, prémium termékként az ára is kedvező, 59 euró.

A helyzet az, hogy a cég felajánlotta, hogy ismerjem meg jobban a terméket és én (nagyon szorgalmas vagyok ám) követtem minden utasításukat: használat előtt alaposan tisztítsam meg a bőrömet, mind a két napszakban, amikor krémezem magam (reggel, este) – napközben pedig sugárzástól védő krémet: nagyon fontos! Ne felejtsétek el, hogy nagyon ajánlott egy cég több termékét használni, és ne mindegyik mástól legyen, mert egy márka krémei kiegészítik egymást. Hiába találhatók meg ugyanazok az összetevők egy másik cég termékében, kiütheti egymás hatékonyságát a másik gyártó készítményével. Visszatérve, nekem ez a gyártmány bevált, mert a bőröm puha lett tőle, és egyáltalán nem zsíros, nagyon jól egységesít, és tisztítja a pórusokat. Észrevettem, hogy miután a kiegészítő termékeket is használni kezdtem, a hidratáltság, ápoltság még magasabb szintre lépett a bőrömnél, szóval együtt ezek a készítmények remekül kezelik a bőrt, nagyon hatékonyak.

Ami még ismeretlen terület, és el kell mélyíteni a tudásunkat, az ezeknek a krémeknek és termékeknek a megfelelő használata. És igen, mindegyiknek megvan a maga praktikája, hogyan kell felvinni a bőrre, számítanak az apró lépések. Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akinek az édesanyja (vagy bármilyen fontosabb befolyású nő az életben) azt mondta: „Nem, lányom, a szemkörnyéki krémet ne úgy használd… a nyakadon felfelé irányuló mozgással kend el a krémet.” De… Ők ezt honnan veszik? Mi van, ha nem úgy a jó, ahogy ők mondják? Elizabeth Arden társai megmutatták és elmagyarázták nekem lépésről lépésre a Petit Palace Alfonso XII hotelben, (ahol részese voltam egy teljes körű szépségápolásnak is) hogy hogyan kell megfelelően használni a termékeket. (videó)

Mint már említettem, ezek az én saját, személyes tapasztalataim, és véleményem. Nekem ezek a készítmények beváltak, de továbbra is fogok kísérletezni, hogy több információt, és tapasztalatot tovább adhassak nektek is.

Szeretettel,

B.

Fordította: mklau