Valero_Rioja_012.png
Antonio_Terron_005~0.jpg
Antonio_Terron_004.png
Antonio_Terron_003~0.jpg
Antonio_Terron_002~0.jpg
Antonio_Terron_001~0.jpg
Valero_Rioja_011.png
Valero_Rioja_010.png
Valero_Rioja_009.png
Valero_Rioja_008.png
Valero_Rioja_007.png
With 72,500 + photos and still counting! More Photos
16
Feb 2016
Blog  •  By  •  0 Comments

Blanca tegnapi blogbejegyzése:

Azt mondják, hogy a gyűlölet a gyáváké, míg a szeretet a bátor emberek kiváltásága, hiszen képesek határok nélkül szeretni, az őrület határáig is. A szerelem az társaság, mosoly, nevetés és öröm… És ha valakinek még sincs ereje mosolyra, akkor maga a csend is nyugtató. A csend, amely mégis megtartja a társaságot, és meg lehet érteni. A szerelem az egy út valakivel mellettünk, és új utak teremtése együtt.

A szerelem az a beszéd, és a világ felfedezése, miközben megismered a másik minden részletét, arcrezdülését. És a legjobb érzés, amikor tudod, hogy a másik egy-egy gesztusa mit jelent, vagy ő mely érintéseidet szereti. Szeretni azt jelenti, hogy néha lenyeled a másik szemrehányását, szeretni azt jelenti, hogy tanulunk, és hagyjuk, hogy az élet sodorjon magával, és vállaljuk a kockázatot, mikor nincs arra garancia, hogy minden rendben lesz. A szerelem egy akadálypálya.

A szerelem társaságot jelent, de néha kell, hogy magányunkban legyünk. A szerelem elfogadás, és nem egymás megváltoztatása. A szerelem nem behatárolható, hogy melyik napon toppan be az életünkbe, egyszerűen elkap minket a sok kusza dolog között. A szerelem az, amikor érezzük a nyugalmat, érezzük a biztonságot a másik oldalán, mikor vele alszunk. A szerelem nem tart örökké, és csak nagyon ritkán fordul elő, éppen ezért kell rá nagyon vigyázni.

Szeretettel,

B.

0
Leave a Reply