Etam_Verano_021.jpg
Etam_Verano_022.jpg
Etam_Verano_020.jpg
Etam_Presentation_122.png
Etam_Presentation_121.png
Etam_Presentation_123.png
Etam_Presentation_119.png
Etam_Presentation_120.png
Etam_Presentation_118.png
Etam_Presentation_116.png
Etam_Presentation_117.png
With 72,500 + photos and still counting! More Photos
16
Feb 2016
Blog  •  By  •  Comments Off on Blog – Boldog (posztolós) Valentin Napot

Blanca tegnapi blogbejegyzése:

Azt mondják, hogy a gyűlölet a gyáváké, míg a szeretet a bátor emberek kiváltásága, hiszen képesek határok nélkül szeretni, az őrület határáig is. A szerelem az társaság, mosoly, nevetés és öröm… És ha valakinek még sincs ereje mosolyra, akkor maga a csend is nyugtató. A csend, amely mégis megtartja a társaságot, és meg lehet érteni. A szerelem az egy út valakivel mellettünk, és új utak teremtése együtt.

A szerelem az a beszéd, és a világ felfedezése, miközben megismered a másik minden részletét, arcrezdülését. És a legjobb érzés, amikor tudod, hogy a másik egy-egy gesztusa mit jelent, vagy ő mely érintéseidet szereti. Szeretni azt jelenti, hogy néha lenyeled a másik szemrehányását, szeretni azt jelenti, hogy tanulunk, és hagyjuk, hogy az élet sodorjon magával, és vállaljuk a kockázatot, mikor nincs arra garancia, hogy minden rendben lesz. A szerelem egy akadálypálya.

A szerelem társaságot jelent, de néha kell, hogy magányunkban legyünk. A szerelem elfogadás, és nem egymás megváltoztatása. A szerelem nem behatárolható, hogy melyik napon toppan be az életünkbe, egyszerűen elkap minket a sok kusza dolog között. A szerelem az, amikor érezzük a nyugalmat, érezzük a biztonságot a másik oldalán, mikor vele alszunk. A szerelem nem tart örökké, és csak nagyon ritkán fordul elő, éppen ezért kell rá nagyon vigyázni.

Szeretettel,

B.