Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on February 16, 2016 0 Comments

Blanca tegnapi blogbejegyzése:

Azt mondják, hogy a gyűlölet a gyáváké, míg a szeretet a bátor emberek kiváltásága, hiszen képesek határok nélkül szeretni, az őrület határáig is. A szerelem az társaság, mosoly, nevetés és öröm… És ha valakinek még sincs ereje mosolyra, akkor maga a csend is nyugtató. A csend, amely mégis megtartja a társaságot, és meg lehet érteni. A szerelem az egy út valakivel mellettünk, és új utak teremtése együtt.

A szerelem az a beszéd, és a világ felfedezése, miközben megismered a másik minden részletét, arcrezdülését. És a legjobb érzés, amikor tudod, hogy a másik egy-egy gesztusa mit jelent, vagy ő mely érintéseidet szereti. Szeretni azt jelenti, hogy néha lenyeled a másik szemrehányását, szeretni azt jelenti, hogy tanulunk, és hagyjuk, hogy az élet sodorjon magával, és vállaljuk a kockázatot, mikor nincs arra garancia, hogy minden rendben lesz. A szerelem egy akadálypálya.

A szerelem társaságot jelent, de néha kell, hogy magányunkban legyünk. A szerelem elfogadás, és nem egymás megváltoztatása. A szerelem nem behatárolható, hogy melyik napon toppan be az életünkbe, egyszerűen elkap minket a sok kusza dolog között. A szerelem az, amikor érezzük a nyugalmat, érezzük a biztonságot a másik oldalán, mikor vele alszunk. A szerelem nem tart örökké, és csak nagyon ritkán fordul elő, éppen ezért kell rá nagyon vigyázni.

Szeretettel,

B.