Verano_BTS_007.jpg
Verano_BTS_008.jpg
QMD_-_26_Dec_2020_page-0031.jpg
QMD_-_26_Dec_2020_page-0030.jpg
H0la_Espana_-_23_Dec_2020_page-0051.jpg
Antonio_Terron_007.png
Verano_033.jpg
Verano_032.jpg
Verano_031.jpg
Verano_030.jpg
Verano_028.jpg
With 72,500 + photos and still counting! More Photos
31
Jan 2017
News  •  By  •  Comments Off on Siberia szalon

Két orosz nő, Sofia Khasanova és Yulia Filippova megnyitották Madridban a Siberia körömszalont. Kezdetben nehéz volt nekik megfelelni a helyi ügyfeleknek, addig míg a híres spanyol színésznő Blanca Suárez fel nem fedezte és el nem terjesztette az új trendet a spanyolok körében.

“Amikor először kinyitottunk 2015-ben, nehéz volt megtalálni a saját vendégkörünket, különösen azon a helyen, ahol nyílt a szalon. Egy csendes területen tekintélyes közönséggel, drága étteremmel a közelben és a Ritz Hotel szomszédságában. ”

Időnként néhány spanyol hölgy besétált a szalonba. “Meglepődtek, amikor mutattuk nekik a saját stílusunkat. Számukra ez rossz ízlést mutatott, nem voltunk nekik mások mint egy tipikus kínai körmös szalon.”

Az ügyfelek többnyire sima manikűrt, piros vagy bordó körmöket és francia manikűrt kértek a különleges alkalmakra. De most a Siberia vízválasztóhoz érkezett, amikor az ügyfelek elegáns és ragyogó egyéni körömdesignt kapnak. Pedro Almodovar múzsája, Blanca Suárez segített a közönségnek, hogy hozzászokjanak a Siberia stílusához Madridban.

Sofia Khasanova Blanca Suárezzel a Siberia szalonban Madridban.

“Köszönjük Blancának, a magazinoknak és az Instagramnak, hogy a nyitás után egy évvel megtaláltuk a saját vendégkörünket. Most a kliensek majdnem 70%-a spanyol, és majdnem mindenki a mi designunkat kéri egy manikűrnél.”

“Nagyon szerencsések vagyunk! Blanca szereti a körmöket és a mi mintáinkat. Éppen ezért, ha éppen nem forgat, mindig elkészítjük a körmét a Siberiaban. Még a párja Joel is, egy fiatal és nagyon ígéretes színész folyamatosan jön pedikűrre a szalonunkba.”

Forrrás: sputniknews.com

 

0