Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00143~3.jpg
00144~3.jpg
00145~3.jpg
00146~3.jpg
00138~3.jpg
00139~3.jpg
00140~3.jpg
00141~3.jpg
By Laurine on January 31, 2017 0 Comments

Két orosz nő, Sofia Khasanova és Yulia Filippova megnyitották Madridban a Siberia körömszalont. Kezdetben nehéz volt nekik megfelelni a helyi ügyfeleknek, addig míg a híres spanyol színésznő Blanca Suárez fel nem fedezte és el nem terjesztette az új trendet a spanyolok körében.

“Amikor először kinyitottunk 2015-ben, nehéz volt megtalálni a saját vendégkörünket, különösen azon a helyen, ahol nyílt a szalon. Egy csendes területen tekintélyes közönséggel, drága étteremmel a közelben és a Ritz Hotel szomszédságában. ”

Időnként néhány spanyol hölgy besétált a szalonba. “Meglepődtek, amikor mutattuk nekik a saját stílusunkat. Számukra ez rossz ízlést mutatott, nem voltunk nekik mások mint egy tipikus kínai körmös szalon.”

Az ügyfelek többnyire sima manikűrt, piros vagy bordó körmöket és francia manikűrt kértek a különleges alkalmakra. De most a Siberia vízválasztóhoz érkezett, amikor az ügyfelek elegáns és ragyogó egyéni körömdesignt kapnak. Pedro Almodovar múzsája, Blanca Suárez segített a közönségnek, hogy hozzászokjanak a Siberia stílusához Madridban.

Sofia Khasanova Blanca Suárezzel a Siberia szalonban Madridban.

“Köszönjük Blancának, a magazinoknak és az Instagramnak, hogy a nyitás után egy évvel megtaláltuk a saját vendégkörünket. Most a kliensek majdnem 70%-a spanyol, és majdnem mindenki a mi designunkat kéri egy manikűrnél.”

“Nagyon szerencsések vagyunk! Blanca szereti a körmöket és a mi mintáinkat. Éppen ezért, ha éppen nem forgat, mindig elkészítjük a körmét a Siberiaban. Még a párja Joel is, egy fiatal és nagyon ígéretes színész folyamatosan jön pedikűrre a szalonunkba.”

Forrrás: sputniknews.com