Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00002~30.jpg
00003~25.jpg
00001~33.jpg
00005~21.jpg
00004~24.jpg
00004~23.jpg
00005~20.jpg
00006~17.jpg
By Laurine on October 05, 2015 0 Comments

Elolvashattok egy Hola cikket, amiben összehasonlították a két “királynőt” Blanca Suáarezt és Michelle Jennert. Fordította: mklau.

Blanca Suárez átvette Michelle Jenner helyét, és most ő a királynő. A színésznő a Carlos, Rey Emperador szereplője, ahol Portugália Isabel-jét1 testesíti meg, aki az unokája I. (katolikus) Isabel-nek2, akit Michelle Jenner alakított. Az HOLA.com-on szemtől szembe állítottuk a két dámát, akiknek történelmi karakterei között sok hasonlóság volt, de kíváncsiak voltunk a hasonlóságokra és különbségekre Blanca és Michelle között is.

ISABEL PORTUGÁLIÁBÓL

„Habozás nélkül elfogadtam Isabel szerepét, amikor felajánlották nekem. Ennek az elődje volt az Isabel című sorozat. Azt hiszem, sikerült méltó folytatást csinálnunk neki.”– mondta Blanca a sorozat bemutatásaként. Ő játssza a portugál Isabelt, a katolikus Isabel unokáját, Carlos feleségét, aki az unokatestvére. Remek oktatást és humanista nevelést kapott, mint a későbbiek is mutatják, a remek szaktudás tette kitűnő kormányzóvá a Spanyol Királyságban férje hiányában. Isabel és Carlos3 1526-ban kötöttek házasságot Sevillában és kapcsolatukban a szerelem uralkodott, habár 1539-es haláláig a legnagyobb időt távol töltötték egymástól. Három gyermekük született, akik életben maradtak: II. Felipe4, Osztrák Maria5 és Osztrák Juana6. Egy gyermekük pár héttel a szülés után meghalt, míg egy másik halva született.

KATOLIKUS ISABEL

Michelle alakította három évadon keresztül játszotta az Isabel című sorozatban Katolikus Isabelt, kasztíliai királynőt, Fernando, aragóniai király7 feleségét. 1451-ben született. Amikor az apja meghalt, három éves volt, és a trónt testvére, IV. Enrique8 vette át, akivel évek óta hol szeretetben, hol gyűlöletben voltak. Halála után, küzdött a koronáért. Az utolsó évad végén Michelle bevallotta, hogy nagyon szomorú: „Nagyon érzelmes volt, sok bánattal járt”. Továbbá ez volt az addigi legkülönlegesebb karakter, amit eljátszott. „Ritkán van lehetőség ilyen érdekes szerepet eljátszani, akinek ráadásul nagy történelmi háttere is van”. Don Felipe és Doña Letizia- az akkori hercege és hercegnéje Asztúriának- is jelen volt a sorozat utolsó jeleneteinek forgatásán, és gratuláltak a színészeknek és az egész stábnak.

A DIVAT ÉS A ’STREETSTYLE’ KIRÁLYNŐI

Michelle-t és Blanca-t is kikiáltották a vörös szőnyeg legelegánsabb személyeinek. Akár a Goya Díjátadón, vagy bármilyen eseményen jelennek meg, az biztos, hogy minden szem rájuk szegeződik. Na meg, mindketten követik a legújabb trendeket, ezen a nyáron például mindketten előrukkoltak valami rojtossal az outfit-jeiken. Ezek a maguk idejében élő „királynők” streetstyle-ként is szoktak hasonlót viselni, mindketten szeretik a ’boho-chic’ stílust.

A SZÍVEK KIRÁLYNŐI

Mindketten meg szokták tartani a magánéletüket maguknak, és nyugodt életet élnek. Blanca legutóbbi kapcsolata Dani Martínnal volt, ami az énekes videoklipjének, az Emocinal-nak a forgatásán kezdődött. Az elmúlt hónapokban azt pletykálják, hogy Dani Martínezzel jár, de mindkét fél azt nyilatkozta, hogy csak barátok. Nemrégiben azt mondta Blanca a szerelemről, hogy „Ez egy olyan kellemes dolog, aminek nem kéne véget érnie.” Michelle szerelmi életéről nem tudunk sokat, nem olyan rég megkérdezték, hogy foglalt-e a szíve, de nem mondott se igen, se nemet. Pár éve van egy se veled, se nélküled kapcsolata egy fotóssal, akinek nem tudjuk a nevét, és azt se, hogy éppen hogyan vannak egymással. A kapcsolata, aminek az összes közül a legnagyobb volt a hírverése, Leivával volt, aki az egykori Pereza zenekar tagja volt, és most Macarena Garcíával jár.

A TV-S LÁNYOK ÁTALAKULÁSA ALMODOVAR-MÚZSÁKKÁ

Blanca és Michelle is szilárd, töretlen karriert tudhat magáénak. Mindkettejüknek a tv hozta meg nekik az átütő sikert. Míg Blanca az El internado9 című sorozattal vált ismertté, Michelle-t a Los hombres de Paco-ból10 ismerhetjük. Mindketten keményen dolgoztak, és végül felfigyeltek rájuk a legnevesebb rendezők. Blanca Pedro Almodovar két filmjében is szerepet kapott: La piel que habito és a Los amantes pasajeros. Michelle pedig egy jövőre bemutatásra kerülő produkcióban kapott szerepet, amely a Silencio címet viseli. Mindkettejüket jelölték a 2012-es Goya-n a legjobb színésznő kategóriában, ahol végül Maria Leon nyert.

1 Portugáliai Izabella német-római császárné, spanyol királyné

2 I. (katolikus) Izabella kasztíliai királynő

3 I. Károly spanyol király/V. Károly német-római császár

4 II. Fülöp spanyol király

5 Habsburg Mária magyar királyné

6 Habsburg Johanna portugál trónörökösné

7 II. Ferdinánd aragóniai király

8 IV. Henrik kasztíliai király

9 Internátus

10 Balfék körzet