Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on July 03, 2016 0 Comments

Mklaunak a héten volt lehetősége találkozni Blancával, amiről elolvashatjátok élményeit:

Harmadik éve minden tavasszal-nyáron kiutazom Madridba barátokat meglátogatni, de mindig ott lebegett előttem az is, hogy találkoznom kell Blanca Suárezzel. Eddig egyik évben sem sikerült, volt, hogy csak egy hajszálon múlott. Idén 2016.június 27.-én indultam el a szokásos kis utazásra, és ennyire élénken még sosem lebegett előttem a cél, miszerint meg kell ismernem Blancát, főleg, hogy egy ismerősöm azt mondta, segít is benne, mert a munkájából kifolyólag elkísérhettem volna a My bakery in Brooklyn sajtótájékoztatójára.

27.-én, hétfő este landolt a repülő, amivel utaztam, a madridi Barajas repülőtéren. Már ott nyitott szemekkel jártam, hiszen sosem lehet tudni, de persze itt még nem botlottam bele kedvenc színésznőnkbe, és sajnos másnap sem, pedig bejártam fél Madridot, hiszen tudjuk, hogy Blanca nem az az otthonülő típus, így bárhol bele lehetett volna botlani, de aztán kiderült, hogy a sajtótájékoztató nem szerdán, hanem ezen a napon, kedden került megrendezésre, amire sajnálatos módon az ismerősöm sem tudott elmenni. Kicsit csalódott is voltam, nem amiatt, hogy nem juttattak be, hanem mert magamtól is odataláltam volna, mivel 10 percnyi metrózásra volt a helyszíne a sajtóeseménynek a szállásomtól, és könnyedén el lehetett volna csípni Blancát, de hát nem így lett.

A szerdai napon folyamatosan figyeltem a közösségi oldalakat, hogy hol jelenhet meg Blanca, hiszen az új filmjét promotálta egész héten Madridban, így esett, hogy sikerült kiderítenem,  délelőtt az rne rádióban lesz Aitor Lunával és Gustavo Ronnal. Reméltem, még időben jutottam az információhoz, és sikerül elkapnom, de nem így történt. Már csak azt láttam, ahogy Aitor elmegy egy taxival, vártam kicsit, hátha Blanca még nem jött ki, de nem bukkant fel, így visszamentem a szállásra, és várakoztam tovább, azonban új infót nem sikerült kiderítenem. Délután találkoztam az egyik spanyol rajongói instagram-oldalt futtató lánnyal, Idoia-val (blancascfan), aki bemutatott pár madridi fiatalnak, akik nagyjából tudják majdnem mindig, hogy egy-egy spanyol híresség éppen hol fog felbukkanni akár egy interjú miatt, akár egy esemény miatt. Most sem volt ez másképp. Kiderült, hogy Blanca délután 5kor a Vodafone toronyban lévő Yu-nak ad interjút, a helyszín nem mellékesen két saroknyira volt a hostaltól, ahol megszálltam erre a hétre, így hát Idoiával fogtuk magunkat, és odamentünk, ahol találkoztunk a többiekkel, akiktől a fülest kaptuk. Háromnegyed öt körül érkeztünk meg a Vodafone toronyhoz, Blanca még nem érkezett meg, így vártunk. Végül kedvencünk öt előtt pár perccel szállt ki egy fekete Audiból, viszont éppen telefonált, így nem zargattuk… Majd ha kifelé jön.

Körülbelül egy órát várakoztunk kinn az utcán, mire jött Blanca, és ugyan nem volt ott sok rajongó most, de azonnal megrohamozták, én is beálltam a sorba, és izgatottan, remegve vártam, hogy sorra kerüljek, és amikor végre ott voltam, attól féltem, meg se bírok majd szólalni spanyolul, de már nem volt visszaút. Odaléptem, és először azt hitte, hogy csak fotót szeretnék, mint a többiek, és annyi, kicsit távolságtartó is volt így eleinte. De aztán mondtam neki, hogy Magyarországról jöttem, hogy találkozhassak vele, és egy kisebb ajándékot is hoztam  neki (képeslap Budapestről, a hátulján egy kis üzenettel, ami arról szólt, hogy ugyan itt nálunk még nem annyira kiforrott a rajongói közösség, de nagyon szeretjük, szóesett benne a honlapról, és a közösségi oldalainkról, valamint, hogy reméljük, egy nap ellátogat hozzánk Magyarországra). Amikor ezt a „honnan is jöttem” infót meghallotta, szinte azonnal átváltott a lehető legközvetlenebb módba, fogta magát, és magához ölelt, megpuszilgatott, egyszerűen látszott, hogy örül egy más országból jött rajongónak. Megcsináltuk a közös képet, és még utána mondta, hogy nagyon köszöni a lapot, és minél előbb megpróbálja elolvasni, újabb két puszi, és haladtunk tovább a sorban… Fel sem fogtam, hogy mi történt… Hogy éppen találkoztam a kedvenc színésznőmmel, aki örült nekem, megölelt, puszi-puszi… Még ma is alig hiszem el. Életem egyik legboldogabb napja volt…

Azt hittem, ezt már nem is lehet fokozni, de aztán eljött a csütörtök, a My bakery in Brooklyn premierjének a napja, amire úgy döntöttünk az előző napi társasággal, hogy elmegyünk. A kezdés fél 9-re volt kiírva, így már 8kor odamentünk, de persze spanyolok… Persze, hogy késett minden… De nem baj, nem számít. A hátsó bejárattal szemben lévő járdaszegélyen üldögéltünk, amikor kijött cigizni Aitor Luna, és persze odamentünk hozzá. Egyből kedvesen, közvetlenül fogadott minket, beszélgetni is lehetett vele, ami során mondta, hogy Blanca nem sokára megérkezik. Sokáig nem is zavartuk Aitort, mert ismerősökkel volt, így visszaültünk a helyünkre, és vártunk tovább. Körülbelül 10 percbe telt, mire megjött egy szürke Lexus, és kiszállt belőle Blanca, de nem egyedül érkezett, vele volt Joel Bosqued, valamint a menedzsere és egyik legjobb barátja is egyben, Paloma Rodriguez Juanes is. Nem haboztunk, mentünk is, mert nem úgy tűnt, hogy megállnak kinn. Egyesével mesélek mindhármójukról, kezdve egyből kedvencünkkel. Ami a legnagyobb örömöt jelentette nekem, hogy emlékezett rám előző napról, mondta, hogy tetszett neki a képeslap, amire én annyit feleltem, hogy akkor várjuk szeretettel Magyarországra, a válasza mosolyogva annyi volt, hogy reméli, egy nap eleget tud tenni a meghívásnak. Ismét elkészítettük a közös képet, és hagytam is, hiszen premierje van, és nincs annyi ideje. Odaléptem Palomához, hiszen vittem neki is, valamint Natalia Belda-nak is egy-egy ajándékot. Nataliával előzőleg beszéltem, hogy ott lesz-e ő is a premieren, mert adnék neki valamit, de kedvesen visszaírt, hogy sajnos nem tud ott lenni, de adjam nyugodtan Palomának az ajándékát, szólni fog neki, hogy keresni fogom. És tényleg így történt, Paloma várta, hogy keressem. :) Kellemesen csalódtam benne, nekem mindig vegyes érzelmeim voltak velem kapcsolatba, sokan mondták is, hogy nagyon változékony hangulatú, de most rettentően közvetlen volt, és aranyos, még közös képet is készítettünk… És végül Joel Bosqued, Blanca párja… Róla eddig se volt jó véleményem, most már végképp nincs. Én ugyan nem, de páran szerettek volna vele közös képet, de mindenkit elutasított elképesztően beképzelt, flegma, nagyképű módon… Szóval még mindig nem értem, Blanca mit lát benne, de hát ízlések és pofonok…

Végül bementek az épületbe, hiszen idő volt… Azt hiszem, egy életreszóló élménnyel gazdagodtam, hála Blancának… Alig várom a következő találkozót. :)