Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on October 19, 2015 0 Comments

A ghd esemény után közzétettek egy interjút a spanyol Glamour weboldalán, amit most elolvashattok magyarul is. Fordította mklau.

Egy új hajformázó szettet, az Arctic Gold-ot reklámozod a karácsonyi szezonban. Mit vársz a karácsonytól?

Szórakoztató, családi, nyugodt napokat. Élvezni szeretném az ünnepeket.

Egy nagyon sűrű szezon áll a hátad mögött… TV-sorozat forgatása, filmforgatások, rengeteg helytállás. Úgy tűnik, hogy sohasem pihensz, de ez a megjelenéseden nem látszik. Hogy csinálod?

Az az igazság, hogy egy nagyon jó korszak köszöntött be munkát illetőleg, ami sajnos azzal jár, hogy az embernek kevesebb ideje jut pihenésre. Viszont ezen a nyáron kihasználtam másfél hónapot szabadságra, hogy feltöltődhessek. Kellett, hogy kitisztulhasson a fejem, és kipihenhessem magam. Az új szezont nem lehet úgy indítani, hogy élni is alig élsz. Az, hogy nem látszik rajtam a fáradtság, hát… szerencsére én egy nagyon nyugodt ember vagyok. Próbálom, mindig nyugodtan venni a dolgokat, ha kell 50szeres légzésgyakorlattal magamban, de igyekszem. És az időmet is próbálom beosztani. Ha van szabadidőm, mindig megpróbálok otthon is lenni, a családommal is eltölteni kis időt, és elmenni a barátokkal is valamerre.

Kívülről egy híres ember élete csillogó, és hívogató, de ha belépünk már annyira nem…

Igen, nagyon szép és színes, de a valóság sokkal másabb.

Már mondtad, hogy nagy rajongója vagy a piercingeknek. Van más testi őrültséged is? Tetoválás?

Még soha nem tetováltattam, de nem is akarom elkezdeni, mert tuti a függője lennék (nevet). Egy nap biztos csökkenteni fogom a piercingek számát magamon, bármennyire is rossz lesz nekem, de az a nap még nem jött el. Majd egy napon lelassítok, és megtalálom az egyensúlyt.

Egy hajápolási cég nagykövete vagy. Van olyan változtatás, ami szeretnél megtenni a hajaddal, de ez a szakmai oldal miatt nem valósulhat meg?

Szeretem az extravagáns dolgokat. Például nagyon nagyon rövidre levágatnám a hajamat, vagy befestetném platina szőkére, majdnem fehérre. De persze mivel a ghd nagykövete vagyok, tisztában vagyok vele, hogy ennyire drasztikus változtatást nem csinálhatok, mert ez is a munkám. De persze nem halok bele, hogy jelentőségteljes változások nem jöhetnek szóba. És nem történik meg legalább az az eset, hogy levágatom a hajam, és pár nappal később már pánikolok, hogy hol a hajam.

A hivatalos megjelenéseid hasonlítanak a napi kinézetedhez?

Próbálom úgy alakítani, hogy ne. A munkám miatt szerencsés vagyok, hogy első kézből kapom meg a legújabb szépségtrendeket, és próbálhatom ki őket profi munkások segítségével, de ezek általában nem én vagyok teljesen.

Volt olyan összeállítás, amire később azt mondtad, hogy nem kellett volna?

(nevet) Persze, hogy van! Idővel, mindegyik ilyen szerintem. Ami akkor jó ötletnek tűnt, később öregebb fejjel, már nem. Változik a divat is, a stílusok, a trendek, ami egyszer divatos volt, később nem biztos.

Beszéljünk a vásárlásról. Mi volt a legnagyobb sikered, a legjobb befektetésed?

Teljesen alap dolgok: egy kabát Woolrichtól, egy csizma a Sandrotól, egy ruha a Miu Miutól, és egy teljesen klasszikus fehér blúz az Equipmenttől.

Az elmúlt éveken sok nő számára divatikonná váltál. Mi lenne az a három szó, amivel leírnád a stílusodat?

Kényelmes, sokoldalú (úgy érzem, éjjel-nappal változik) és személyes (tényleg azt hordok, amit én szeretek).

GLAMOUR GYORSTESZT

Vörös szőnyeg vagy utca? Utca.

Egyedül vagy párban? A pillanattól függ.

Göndör vagy egyenes?  Kicsit hullámos és legyen tartása.

Munka vagy szabadság? Ha utazásról van szó, akkor szabadság. Ha nem, akkor a munkát részesítem előnyben. Unatkozok otthon nagyon.

Formában lenni vagy hamburgerezni? Mindig hamburgerezni!

Papíralapú vagy digitális? Kényelem szempontjából digitális. Romantikázáshoz papíralap.

Hollywood vagy Spanyolország? Az egész világ.

Mozi vagy TV? Mindegyik.

Kutya vagy pár? A naptól függ.

Központban lenni vagy meghúzódni? Minden attól függ, milyen lábbal kelsz fel. Semmi sem fekete vagy fehér. Mindenkinek több oldala van.