Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

000002~54.jpg
000001~57.jpg
000002~53.jpg
000001~56.jpg
0001~47.jpg
00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
By Laurine on February 27, 2016 0 Comments

Nos, mesélnétek arról mi is lapul ebben a bárban?

Blanca: Ez a bár a Palentino negyedben van, ahová az emberek már vagy 500 millió alkalommal bejártak kávézni, meginni valamit, reggel, délben, este. Általában ugyanazok az emberek tartózkodnak benn, de a véletlen azt hozza, hogy egy napon teljesen idegen emberek ragadnak a bárban, és fogalmuk sincs arról, hogy odakint, mi zajlik.

Mit tudnátok mondani a karaktereitekről? Te, Mario egy kicsit együgyű hipster-t alakítasz, igaz?

Mario: Nem. Vagyis. Fogalmazhatunk így is. Végülis a hipsterek nem éppen a tipikus logikai észjárású és normális emberek. Vannak különböző személyiségű hipsterek. De az én karakterem egy olyan, aki kávét iszik Palentinoban. Ez az első alkalom, hogy ebben a bárban van. Elképzelem milyen „cool” lehet egy hipsternek vagy egy modern srácnak Starbuck helyett ilyen helyen meginni egy kávét. A maszkom egy szakáll, haj, szemüveg, de ez a karakterem divatja. De, ami igazán rejlik benne (a megjelenés alatt) az a gyávaság. Ő egy publicista, kampányokban vesz részt sok más mellett, és amikor kirobbant egy problémát, megölnek egy fickót a bár ajtajában, és akkor kezdődik az összes szereplő tüzetes átvizsgálása. Sok szempontból a gúnyolódás központjában van, mert minden módon gyáva.

Blanca: Az én karakterem Elena. Ő egy jómódú családból származó lány, akinek a mindene a kényelem. A telefonja lemerülőben van, szüksége van egy töltőre, és ezért is ment aznap a bárban, hogy hátha valaki elhagyott egyet. És ott ragadt ő is.

A Mi gran noche után újra Álex de la Iglesia-val dolgoztok. Milyen vele a munka?

Blanca: Szerintem Álex legjobb tulajdonsága, hogy nem ragaszt minket a földhöz. Ott van a Mi gran noche, ahol minden karakter teljes fikció volt, és szembenézhettünk a fantáziavilággal. Aztán itt van a mostani film, ahol különböző embereket és különböző történeteket ismerhetünk meg minden mondatban, minden percben. Ez a történet olyan, mintha egy színházi darabot néznénk. Kb 10 ember van egy térben, és láthatjuk a reakcióikat a többi személyre.

Mario: Álex hagyja és nyitott is arra, hogy kicsit a saját elképzeléseink szerint játszunk, még akkoris ha néha jó az, vagy akár rossz. De ő egy nagyon okos ember, és tudja nagyon jól, mit vár el mindannyiunktól.

Blanca: Az mindig jó, ha valaki átlátja a dolgokat. Szerintem ez nagyon fontos. Mert a legtöbben erre nem képesek, és nekik ezért bizonyítani kell. Ez egy bizalmi szavazás. Álex mindig sokat segít. Számos olyan ember van, akiben megbízik, és 99,9%, hogy így együtt a munka biztosan jó lesz. Fontos az alap bizalom.