Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

Cosmopolitan_Espana_-_Oct_2020_page-0002.png
0002~8.png
0003~7.png
0001~8.png
0004~5.png
0005~4.png
0006~1.png
0001~7.png
By Laurine on April 12, 2016 0 Comments

Blanca mai blogbejegyzése:

Ahogy már a múltkor is mondtam, sok dolog kivilágosodott bennem, a hatalmas lelki hurrikán után. A nagy-nagy vihartól Andorrára rohantam síelni pár napot. Átestünk néhány egyeztetésen a munkatervben, elrendeztük a dolgainkat, majd fogtuk a snow boardokat, kocsiba pattantunk, és indulhattunk is. Pistacho is jött, aki először meginogva vette tudomásul az úti célt, de végül… élvezte a havat!

Néhány napos kikapcsolódás, telelés a friss levegőn, a hegyek között. A hó? Kicsit katasztrofális, de barátaim, néha meg kell őrülni, mint mi, hogy áprilisban megyünk síelni. De egyáltalán nem volt semmi! Kásás volt a hó? Kit érdekel, a pálya tele volt snack-árusokkal, az idő jó volt, a hegyekben rövid ujjúban kifeküdhettem, vagy élvezhettem a kilátást egy szelet pizzával a kezemben. Persze azért voltak időszakok, amikor olyan rétegesen néztem ki, mint egy hagyma. De néha elég volt egy Woolbrich kabát is, ami olyan vastag és meleg volt, hogy az elég is volt. Egy ilyen mindig velem van, ahogyan a csizmájuk is, ezek melegen tartanak és élvezhetjük az életet!

Azt tapasztaltam, hogy fenn a hegyekben nincs szükség ezer réteg ruhára, elég a kevés ruha, de az legyen hatékony. A jól hőszigetelt ruhák sokkal hatásosabbak, mintha felvesz az ember három pulcsit. Ami fontos: sapka. Ha megizzad a fejed, ne hagyd, hogy megfújja a szél.

Elkerülhetetlen a visszatérés a munkához, de ezek a napok oázisként hatottak rám. Napokig csak melegítőben, sportcipőben voltam. Még táska se kellett, mert az összes dolog, amire szükségem volt, elfért a zsebemben. Pistacho szemében is ott volt a csillogás, ahogyan szabadon futkározhatott, ugrálhatott kőről kőre, és hozhatta vissza a labdát az eldugott ösvényekről.

Szeretettel,

B.