Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on April 23, 2016 0 Comments

Blanca blogbejegyzése (április 18):

Ki gondolta volna, hogy azok a ruhák, ékszerek, egyéb dolgok, amiket anyukám cuccai közül magamra aggattam anno gyerekként, ma a jól bevált darabjaim lesznek. Persze, akkoris tetszettek, de akkor még megrémisztettek azért kicsit. Tökéletesen emlékszem minden harisnyára, voltak ugyanazok a darabok, csak különböző színekben, a kötött pulcsik, más-más mintákkal. Emlékszem a téli és a nyári darabokra is.

Ahogy kinyitjuk azoknak a képeknek az albumát, amik etájt készültek, láthatjuk az örök klasszikusokat. Plusz anyukám megtöltött jópár dobozt (és milyen jól tette), olyan ruhákkal, amik egy napon az én gyerekeimnek is szuperek lesznek. Hívjatok őrültnek, de lehet, hogy mire előkerülnek, már molyrágták lesznek.

Játékból egy póló és egy nadrág, vagy egy ruha, vagy egy ékszer… Úgy nézhetünk ki, mint a majmok, de ez is két részre oszlik, az egyik, aki fejfájás nélkül hordja így a dolgokat, és a másik, aki összeválogatja, hogy hogyan nézzen ez így ki jól. Furán hangzik, de az az igazság, hogy körülbelül 1 milliárd kis dolog határozza meg, hogy az outfitünkkel a tökéletes átalakulást érjük el. A hétvégén volt szerencsém ezt kipróbálni és tapasztalni.

Ezzel az azonos mintájú és textúrájú nadrág-ing kombóval próbálkoztam. A nadrág szárát feltűrtem, és egész nap sportcipőt viseltem az összeállításhoz, és egy piros táskát, ami színt adott az egész outfitnek, de amikor közeledett a vacsora a barátokkal, úgy gondoltam feldobom ezt az egészet pár kiegészítővel, amivel teljesen más megjelenést sikerült kreálnom. Jöhetett egy színesebb magassarkú szandál, és egy táska, ami sok személyiségjelet is viselt magán. Csak két dolog volt ugyanaz a két look-ban: az alap-outfit, és az, hogy mindkét táska a monogramommal volt ellátva. Be kell vallanom, napról napra jobban imádom a személyre szabott kiegészítőket. Sznobnak meg fennhéjazónak hangozhat, de mégis… Ezek egyediek, személyesek, nem adhatóak át másnak.

Persze ez nem tipp-topp öltözködés, hanem az ember saját egyénét tükrözi vissza, és megmutatja, hogy egy ruhát, többféleképpen is lehet hordani. Nem kell egy nap harmincszor átöltözni, elég kicsit alaposabban szemügyre venni a rejtett kincseinket, a kiegészítőinket, és próbáljunk kombinálni. Ebben a mostani esetben, a laza és az elegánsabb volt keverve, amiben fontos szempont volt a kényelem (oké a magassarkú talán nem), hogy megfelelően érezzem magam az éjszaka, és még ha fáj is a lábam, el tudjam felejteni, mert az outfittem, elfeledteti velem.

A különböző kombinációk az orrunk előtt vannak. Mindössze egy kis képzeleterő és bátorság kell hozzá! Színek, különböző hosszúságok, ékszerek, kiegészítők. Milliónyi lehetőségünk van!

Szeretettel,

B.