Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00002~30.jpg
00003~25.jpg
00001~33.jpg
00005~21.jpg
00004~24.jpg
00004~23.jpg
00005~20.jpg
00006~17.jpg
By Laurine on February 13, 2016 0 Comments

Blanca csütörtöki blogbejegyzése:

Gyerekek, olvaslak titeket. Tudom, hogy furcsa, hogy így kezdek el egy bejegyzést, de el akarom nektek mondani. Mindig olvasom a kommentjeiteket a post-ok alatt, sok időt szoktam ezzel eltölteni. Imádtam írni a húsgombócos spagettiről, és jól esett olvasni, hogy ti ajánlgattok nekem helyeket. Szeretek mesélni a szettjeimről, amiket egyes eseményeken viselek, és jó olvasni a ti véleményeiteket is, akár jók, akár nem.

Jó mesélni arról, milyen zenék szóltak az autóban, amikor a szüleimmel nyaralni mentünk, és az, hogy ti is megosztjátok velem a ti régi és új lejátszási listáitokat, még jobb. A lényeg: olvaslak titeket. Ha belegondolunk, ez egy reciprok, nem? Én írok, ti olvastok engem, ti írtok, én olvaslak titeket.

Pár bejegyzéssel ezelőtt, amikor egy fontos eseményről írtam, amin részt vettem, páran azt kértétek, írjak egyszer a kedvenc helyeimről, ahová vásárolni járok. Automatikusan elkezdtem gondolkozni azon a listán, amelyre azok a szentélyek kerülnek fel, ahol mindig shoppingolok. Basszus, imádok vásárolni. Az a helyzet, hogy ez igazán megtisztelő. Van egy bizonyos dolog, amit szem előtt kell tartani: nem minden nap, még akkor sem, ha miénk a világ összes ideje, jó vásárolni. Miért? Ajj, qui lo sa… Mert azokon a napokon vagy nem tetszik semmi, vagy minden tetszik, de semmi nem áll jól rajtad, vagy amikor döntés előtt állsz, végül mégsem tudsz dönteni… Napok, amikor nem jó. De minden „nem nap” után jöhet egy „igen nap”. Olyan nap, amikor elmész az üzletekbe, meglátsz valamit, ami tetszik, ami felpróbálsz, ami jól áll, amire telik a költségvetésedből… Csodálatos napok, istenem.

Vásárolni menni nem csak abból áll, hogy elmegyünk a boltba, nekem legalábbis nem. Szánhatsz magadra egy teljes napot (te magad eldöntheted, hogy egyedül mész vagy társaságban, de a legjobb barátnőkkel mindig minden sokkal jobb), és a shopping mellett kitalálhatsz kitűnő programokat. Kezdésképp például egy jó kis reggeli valami olyan helyen, ahová szeretsz járni amúgy is. Beülni a barátnőkkel, enni egy jó kis pirítóst, inni egy isteni tejeskávét, ötletelni, hogy mit akarsz magadnak vásárolni (jobb néha hangosan gondolkozni, igen), hogy valamilyen közelgő eseményre kellenek dolgok, mik tetszenek, és mik nem… Végül lehet róni az utcákat, és az üzleteket, hogy meglegyen a tökéletes összeállítás. Az a tökéletes összeállítás, amiről mindig is álmodoztál (és sokszor csak a fejedben létezik), az, amelyiket láttad egy újságban, és három másodperc alatt beleszerettél, az, amelyiket egy olyan emberen láttál, akinek imádod a stílusát, és szívesen lemásolnád… Vásárlás és vásárlás közben (nem beszélve a folytonos tetszik – nem tetszik – tetszik – nem tetszik harcról a próbafülkékben) szusszanhatunk egy kis ebéd mellett. Vagy hívjuk brunch-nak, vagy uzsonnának, vagy, ahogy akarjátok: de a lényeg, hogy enni a nagy vásárlás közben felüdítő tud lenni. Aztán később lehet folytatni, amit elkezdtünk. Végül a nap lezártaként ismét beülhetünk valahová, és megihatunk egy italt, miközben csodáljuk a zsákmányainkat. Ez maga a Paradicsom.

Szóval bemutatom nektek azokat az üzleteket, ahová én szívesen járok vásárolni. Igyekeztem úgy összeszedni a helyeket, amelyek nem annyira húzzák le a pénztárcát, de mégis minőségi dolgokat lehet kapni, ha például egy fontosabb esemény előtt áll az ember. Egyébként én az olyan dolgokat részesítem előnyben, amiket többször is hordhatok, például, szeretek olyan ruhákat vásárolni, amiket fel tudok venni, mondjuk egy esküvőre, de hétköznapokon is lehet viselni, ha elmegy vacsorázni az ember valahova. Ha nem így van, akkor rengeteg mindent vásárolok, amiket max egyszer felveszek, aztán meg is haragszok magamra!

Oké, íme azok a szentélyek, ahová én járok shoppingolni:

Isabel Marant. Ha követitek a blogomat, tudhatjátok, mennyire szeretem Isabel Marant-ot. Van egy üzlete a Jorge Juan közben, és ha kicsit feljebb sétálunk, ott van az Etoile, az al-üzletük, ahol az árak kicsit jobban megfizethetők. Imádom a nadrágjaikat, a ruháikat, a pulóvereiket, a kabátjaikat, a szabaidőruháikat, MINDENT. Egy titok: a Santa Teresa utcán van egy kis üzlet Pequeño Bazar néven, ahol előző szezonok ruhadarabjait találhatjátok meg nagyon jó áron.

Zara. Ki ne szeretné a Zarát? Millió cuccom van tőlük a szekrényemben. Mindig megyek új dolgokat vásárolni, online is szoktam rendelni, minden egy csoda, és imádom keverni a Zarás ruhákat más tervezők darabjaival. A nyári ruháik például különösen ideálisak, ha több esküvőre vagy hivatalos ugyanabban az időszakban.

Miu Miu. Ez már elég nagy név. De nem hagyhattam ki a listámról. A cipőik megölnek, annyira szerelmes vagyok beléjük… És a táskák. És a ruhák. És az üzlet milyen gyönyörű? Ha tehetném, egész nap ott állnék, és csodálnám a helyet, mint egy kislány, miközben egy Charles Dickens mesét hallgat tátott szájjal. Ami ott bent történik, az maga a varázslat, ami akkor történik meg, amikor csak akar.

Pez. Ez az üzlet a Regueros utcán található, és itt minden olyan dolgot megtalálhattok, amit a nagy amerikai sztárok viselnek, és azt hittétek, sehol nem kaphatóak. Itt a szuper-cool, laza, minimalista, chic stílus az uralkodó, amit nehéz összeegyeztetni, de isteni viselni. Na, a Pezben tényleg van minden. A hely hatalmas, rengeteg márka közül lehet válogatni, amelyek tökéletesek pluszba, és mindezek mellett a Pulcinella nevezetű mennyei, olaszétterem mellett van. Emlékeztek a paradicsom-szószos tészta függőségemre? (Most aztán csorog a nyálam.)

Topshop. Itt órákat is el tudok tölteni. És a madridi üzletük kicsi. Voltatok már a londoniban? Az ott tényleg maga a Paradicsom! Mamma mia! Azért szeretem nagyon a Topshopot, mert rengeteg menő cucc van több márkától is. Mindegyikben megtalálható egy kicsit a kilengés, amit imádok, és minden darabnak megvan a saját neve. Próbáltátok már a Jamie-t és a Joni-t? Brutál mindkettő!

Uterqüe. Ez az üzletlánc egy kincsesláda, én mondom. Itt teljesen számításotokon kívüli dolgokkal találkozhattok, amik igazán különlegesek is. Megtalálhatjátok azokat a dolgokat, amit ha máson meglátsz, muszáj feltenned a klasszikus kérdést: ez honnan van? Teszteljétek csak le: ha vesztek itt egy ruhát, kabátot (vagy bármi kiegészítőt), tuti megkapjátok a kérdést.

Sandro & Maje & Zadig Voltaire. Ez nem egy üzlet, hanem egy olyan sor, ahová a hasonló típusú üzletek tartoznak. Ezeknél mindegyiknél a megacool, nőies stílus dominál, mindenben van kis rock és egy kis vadság. Találhattok férfias vágott ruhát feketében kis kirívósággal (amiktől majd jönnek a füttyök az utcán), és vannak olyan fekete, hosszú ruhák is, mint amiket a szupermodellek viselnek, mikor bulizni mennek a los angeles-i Chateau Marmont-ba. Na, hagyjuk az álmodozást!

Ha ez a post meghozta a kedveteket a vásárláshoz, ahogy nem rég a spagettis a kajáláshoz, akkor küldetés teljesítve!

De komolyan: remélem, tényleg tudtam ötleteket adni. Meglátjátok, hogy mindenféle árban és mindenféle stílusban találtok dolgokat: ne morgolódjatok ezek miatt, mert ne feledjétek, olvaslak titeket (most rátok kacsintottam).

Szeretettel, és nagy shoppingolós kedvvel (még jó),

Puszi,

B.