Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

Cosmopolitan_Espana_-_Oct_2020_page-0002.png
0002~8.png
0003~7.png
0001~8.png
0004~5.png
0005~4.png
0006~1.png
0001~7.png
By Laurine on May 03, 2016 0 Comments

Blanca múlt hétfői blogbejegyzése (a képek már korábban felkerültek a galériába) : 

Hónapokig el sem tudtam hinni, hogy mi is fog történni, még akkor is nehezen fogtam fel, amikor már a vonaton ültünk. A déli vonattal mentünk Barcelonába, ahol a Boat Movie forgatás a zajlott, ami a Women’Secret legújabb nyári kampányának a videója.

Sebastien (Grousset), ennek a kalandnak a rendezője már egy igazán tartalmas mappával várt ránk a beszállásnál: és azért mondok beszállást, mert felsétáltunk a hajó fedélzetére, fogtuk a bikiniket, a kamerákat, is kihajóztunk. És hadd mondjam el, ez nem csak egy hajó volt, hanem A bárka volt. A hajó A bárkából. Igen, jól olvassátok. Alig hittem el, amikor megláttam, még a személyzet is ugyanaz volt, mint annyi éve a sorozat befejeztekor. Javi, a kapitány már mosolyogva fogadott: „Mi újság, Blanquita?” Milyen jó volt újra látni! Kaphattam volna ennél több jelet, hogy ez egy jó kaland lesz?

Kihajóztunk, és mindannyian követtük a nagy betűs tanácsot: nem szabad enni semmilyen cukrosat, de legyen teli a gyomor. De kicsikét néha előjött a tengeribetegség. Igen, szegények, hosszú a nap és szédüléssel dolgozni nehéz. A magam részéről elég volt kereszteznem az ujjaimat, és felszívni magam, hogy jobban legyek. Beszédülni fotózás közben a vízben, nem lett volna jó buli.

Legyőztük a szédülést, minden rendben ment. Mígnem… Megjelentek a csúnya, szürke felhők, egyre több, és mi egyre közeledtünk feléjük, végül teljesen elleptek minket. Hogyan lehet leforgatni egy Boat Movie-t egy bikini kampányhoz, miközben körülötted minden Alaszkára emlékeztet januárban? Hát nem tudom, hogy csináltuk, de megoldottuk! Sikerült legyőzni a vihart, és az eredmény kitűnő lett!

Hogy valaki miért dönt úgy, hogy részt veszt a My Secret Dream féle kalandban? Mert őszintén, semmi érv nincsen ellene. Törzsvásárolója voltam és vagyok is a Women’Secret-nek. Minden alkalommal, mikor láttam a képeiket, plakátjaikat, csodálattal gondoltam az alkotókra, milyen remek kreativitásuk van az ilyen kampányokhoz. És ahogy mindig mondom, néha orra kel bukni, mielőtt sikerül valami, és így történt most is, végre a részese lehettem egy ilyen kampánynak. Ilyen az élet! Természetesen, mielőtt a végleges döntés megszületett, át kellett nézni a teljes kollekciót, hiába ismerted már évek óta a céget… Tetszenek-e a darabok, jól, kényelmesen érzed magad bennük, illenek-e hozzád… Mert, ha ezek közül egyik is nem stimmel, már nincs értelme az egésznek: lehetetlenség, hogy valaminek úgy legyél a reklámarca, hogy közben te magad nem érzed jól magad a szerepben bármiféle módon. Szerencsére nem így történt! A kollekcióban minden megvan, bikini fiataloknak, és idősebbeknek, egyberészes fürdőruhák, ami akár más ruházati cikkekkel is kombinálható, nem csak strandra alkalmasak, de akár egy sétára a kikötőben, bármilyen más ruhadarabbal kombinálva, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Az én kedvencem az alábbiak, melyekről képeket is tettem be most, de ennél jóval szélesebb a választék, és mind lenyűgöző.

Ez a másik fontos szempont: egy cégnek úgy kell gyártania ruhadarabokat, hogy minden korosztálynak, minden testalkatra, minden formára találjon a vásárló. Nem mindenkinek ugyanolyan a teste, a feneke, nem mindenkinek ugyanaz az ízlése, nem mindenki akar ugyanannyit megmutatni magából… Egy fürdőruhánál egy nőnek az a fontos, hogy jól érezze magát benne, csinosnak érezze magát, és véletlenül se érezze cikinek, kényelmetlennek a megjelenést. Senki sem akarja három másodpercenként igazítani magán a bikinit. Nem akarjuk, hogy akár a felső, akár az alsó rész úszáskor elcsúszkáljon rajtunk. Mikor én ennek a kollekciónak a darabjait felpróbáltam, semmi ilyet nem tapasztaltam, úgy maradt rajtam, ahogy felvettem, egy millimétert sem mozdult el.

Ahhoz, hogy egy cég a tökéletes bikinit elkészítse, sok sok idő kell. És lehet is látni, hogy bizony ezek nem a legolcsóbb darabok. De ha csak egyre is rááldozunk, már megéri, mert van egy bikinink, ami végre megadja nekünk, azt amire szükségünk van, nem igaz?

Ha még nem láttátok volna a Boat Movie-t, megnézhetitek a www.womensecretofficial.com -on.

Szeretettel,

B.