Etam_Verano_028.jpg
Antonio_Terron_608.jpg
Etam_Verano_027.jpg
Etam_Verano_026.jpg
Etam_Verano_025.jpg
SPL4099959_054.jpg
SPL4099959_053.jpg
SPL4099959_052.jpg
SPL4099959_051.jpg
SPL4099959_049.jpg
SPL4099959_050.jpg
With 74,400 + photos and still counting! More Photos
3
May 2016
Blog, Women'secret  •  By  •  Comments Off on Blog – My secret dream

Blanca múlt hétfői blogbejegyzése (a képek már korábban felkerültek a galériába) : 

Hónapokig el sem tudtam hinni, hogy mi is fog történni, még akkor is nehezen fogtam fel, amikor már a vonaton ültünk. A déli vonattal mentünk Barcelonába, ahol a Boat Movie forgatás a zajlott, ami a Women’Secret legújabb nyári kampányának a videója.

Sebastien (Grousset), ennek a kalandnak a rendezője már egy igazán tartalmas mappával várt ránk a beszállásnál: és azért mondok beszállást, mert felsétáltunk a hajó fedélzetére, fogtuk a bikiniket, a kamerákat, is kihajóztunk. És hadd mondjam el, ez nem csak egy hajó volt, hanem A bárka volt. A hajó A bárkából. Igen, jól olvassátok. Alig hittem el, amikor megláttam, még a személyzet is ugyanaz volt, mint annyi éve a sorozat befejeztekor. Javi, a kapitány már mosolyogva fogadott: „Mi újság, Blanquita?” Milyen jó volt újra látni! Kaphattam volna ennél több jelet, hogy ez egy jó kaland lesz?

Kihajóztunk, és mindannyian követtük a nagy betűs tanácsot: nem szabad enni semmilyen cukrosat, de legyen teli a gyomor. De kicsikét néha előjött a tengeribetegség. Igen, szegények, hosszú a nap és szédüléssel dolgozni nehéz. A magam részéről elég volt kereszteznem az ujjaimat, és felszívni magam, hogy jobban legyek. Beszédülni fotózás közben a vízben, nem lett volna jó buli.

Legyőztük a szédülést, minden rendben ment. Mígnem… Megjelentek a csúnya, szürke felhők, egyre több, és mi egyre közeledtünk feléjük, végül teljesen elleptek minket. Hogyan lehet leforgatni egy Boat Movie-t egy bikini kampányhoz, miközben körülötted minden Alaszkára emlékeztet januárban? Hát nem tudom, hogy csináltuk, de megoldottuk! Sikerült legyőzni a vihart, és az eredmény kitűnő lett!

Hogy valaki miért dönt úgy, hogy részt veszt a My Secret Dream féle kalandban? Mert őszintén, semmi érv nincsen ellene. Törzsvásárolója voltam és vagyok is a Women’Secret-nek. Minden alkalommal, mikor láttam a képeiket, plakátjaikat, csodálattal gondoltam az alkotókra, milyen remek kreativitásuk van az ilyen kampányokhoz. És ahogy mindig mondom, néha orra kel bukni, mielőtt sikerül valami, és így történt most is, végre a részese lehettem egy ilyen kampánynak. Ilyen az élet! Természetesen, mielőtt a végleges döntés megszületett, át kellett nézni a teljes kollekciót, hiába ismerted már évek óta a céget… Tetszenek-e a darabok, jól, kényelmesen érzed magad bennük, illenek-e hozzád… Mert, ha ezek közül egyik is nem stimmel, már nincs értelme az egésznek: lehetetlenség, hogy valaminek úgy legyél a reklámarca, hogy közben te magad nem érzed jól magad a szerepben bármiféle módon. Szerencsére nem így történt! A kollekcióban minden megvan, bikini fiataloknak, és idősebbeknek, egyberészes fürdőruhák, ami akár más ruházati cikkekkel is kombinálható, nem csak strandra alkalmasak, de akár egy sétára a kikötőben, bármilyen más ruhadarabbal kombinálva, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Az én kedvencem az alábbiak, melyekről képeket is tettem be most, de ennél jóval szélesebb a választék, és mind lenyűgöző.

Ez a másik fontos szempont: egy cégnek úgy kell gyártania ruhadarabokat, hogy minden korosztálynak, minden testalkatra, minden formára találjon a vásárló. Nem mindenkinek ugyanolyan a teste, a feneke, nem mindenkinek ugyanaz az ízlése, nem mindenki akar ugyanannyit megmutatni magából… Egy fürdőruhánál egy nőnek az a fontos, hogy jól érezze magát benne, csinosnak érezze magát, és véletlenül se érezze cikinek, kényelmetlennek a megjelenést. Senki sem akarja három másodpercenként igazítani magán a bikinit. Nem akarjuk, hogy akár a felső, akár az alsó rész úszáskor elcsúszkáljon rajtunk. Mikor én ennek a kollekciónak a darabjait felpróbáltam, semmi ilyet nem tapasztaltam, úgy maradt rajtam, ahogy felvettem, egy millimétert sem mozdult el.

Ahhoz, hogy egy cég a tökéletes bikinit elkészítse, sok sok idő kell. És lehet is látni, hogy bizony ezek nem a legolcsóbb darabok. De ha csak egyre is rááldozunk, már megéri, mert van egy bikinink, ami végre megadja nekünk, azt amire szükségünk van, nem igaz?

Ha még nem láttátok volna a Boat Movie-t, megnézhetitek a www.womensecretofficial.com -on.

Szeretettel,

B.