Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on November 25, 2015 0 Comments

Blanca mai blogbejegyzése:

A Vogue a Lancome-ért. Az élet több okból is csodás. Igaz, vannak felhős időszakok, mint az úton is néha kátyúk. De a lényeg az, hogy amikor ezeken túllendülünk, mennyivel jobb minden, és mennyire boldogok lehetünk. Fontos az, hogy mit akarsz, és hogyan akarod. Egy fajta belső biztonsági megerősítés, ha az mosolyogtat meg, amit szeretsz. Afféle kötelezettség, hogy a napok végén azt gondolhasd, „milyen jó, hogy ez történt velem ma!”, jól jön ez, hidd el, mint rossz pillanataidban a nedves punci.

A minap volt szerencsém találkozni a Lancome csapatával, és újra találkozhattam a La vie est belle-lel (Az élet szép franciául- szerk). Egy illat, aminek az ötletadói a mosolyok voltak és a nőiesség, (körülbelül) 50%-ban természetes összetevőket tartalmaz és a „boldogság parfümje”-ként titulálják. Az édes illataromák állítólag mindenkiben más emlékeket ébresztenek fel, van, akinek a vásárok vattacukor árusa jut eszébe, van olyan, akinek az élet édes örömei villannak be, szóval ez a parfüm megmosolyogtat.

Ezt a parfümöt a három legnevesebb és legrangosabb parfümgyáros hozta létre nagyjából 63 összetevőből. 5521 próbaverzió és 3 év kellett ahhoz, hogy megkapjuk ezt a csodát. El tudjátok hinni? Bár, ha jobban belegondolunk, az illat az egyik dolog, ami elengedhetetlen napi viselet, a megfelelő szó talán, hogy különlegessé tesz. Ne mondjátok, hogy ti nem próbálgattatok még hónapokon keresztül parfümöket, hogy megtaláljátok a nektek tökéletest… Így van? Ami illik hozzátok, ami ti vagytok, amitől különlegesnek érzitek magatokat, és majd egy napon a védjegyetekké válik. Biztos történt már veletek is olyan, hogy beléptél valahová, megéreztél egy jellegzetes illatot, és oda se kellett néznetek, de már tudtatok, hogy ki van ott, igaz? Az illatunk az, ami megmutatja, kik vagyunk.

Csak beszélek és beszélek, és a végén soha nem érek oda, amit a cím takar. Mi a boldogság? Honnan tudjuk, hogy boldogok vagyunk? Mi tesz minket boldoggá? Egyszer azt mondtam magamnak: csinálj egy listát. Mint egy bevásárló lista, csak ezen az élet azon különleges dolgai vannak, amik engem boldoggá tesznek, tennének. Mi teszi boldoggá B.S.-t? Nekem tetszett az ötlet. Na, most, miután leültél, előtted a papír és a toll, készen kell lenned arra, hogy őszintének kell lenned önmagaddal, nehéz, de muszáj. Ajjajj, ez nem is olyan könnyű. Nem akármilyen dolgok szerepelhetnek a listán, csakis olyanok, amik tényleg mosolyt csalnak az arcomra. Olyan Julia Roberts-es mosolyt, amikor csillog a szemed, összeráncosodik a bőröd (a jó értelemben), megvillannak a fogaid, és sugárzol teljes testben.

Oké, hosszú gondolkozás és élettanulmányozás után rájöttem, hogy jelenleg, ami elengedhetetlen az én életemből, időmből, belőlem, az a munkám. Szóval félénken felírtam a lap tetejére: „filmforgatások”. Bár ez egy konkrét szalagcím, mégis sok mindent takar. Nem csak filmek, tv-műsorok, színház… hanem előadások a barátaimmal az őrült éjszakáinkon. Egyszerűen ők mindig meg tudnak nevettetni, megmosolyogtatni, és hálával tartozom ennek a kis csapatnak, kik mindig támogattak. Na meg szerencsés is vagyok, hogy nap, mint nap úgy mehetek dolgozni, hogy játszhatok. Tök izgalmas a készülődés, rengeteg emlékkel gazdagodhatok (oké, a koránkelést nem szeretem…)

Igen hivatalosan is felavatom nektek a listámat:

  1. Munka, új dolgok felfedezése, játék, álmodozás (… filmforgatások)

Szeretettel,

B.