Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on February 18, 2016 0 Comments

Blanca mai blogbejegyzése:

Próbáltátok már valaha más szemekkel nézni a városotokat? Egy új szemszögből, egy olyan szemszögből, ahogy előtte még nem fedeztétek fel. Elmagyarázom: a sok év alatt hozzászokunk ahhoz, ami körbevesz minket. Mindig ugyanazon az úton közlekedünk, automata módon rójuk a szokásos utcákat, fejből tudjuk, mi hol van, sok esetben elveszítjük az érzékeinket, mert már rutinos tudjuk, hogy mi következik.

Sokan úgy érzik, csukott szemekkel is eltalálnak a „helyeikre”, és figyelmen kívül hagyják az olyan apró részleteket, mint az épületek homlokzatát– észrevettétek milyen gyönyörűek tudnak lenni egyes kerületekben?- vagy az erkélyeket, amiket gyönyörű virágok díszítenek– például az ember szomszédjaiban is vannak ilyen csodák- vagy akár azt, hogy egyik napról a másikra boltok és üzletek zárnak be– már a fémredőnyt sem veszi észre az ember- vagy például, hogy a tereket megtöltik, amint jön a jó idő. Látjuk, de mégsem látjuk.

Viszont van egy csodás és nagyon gyümölcsöző módja annak, hogy „újra” megismerd a városodat. És ez nem más, mint hogy megmutatod egy olyannak, aki még nem ismeri. Tudjátok, az a tipikus barát vagy ismerős, akivel csak ritkán találkoztok, de mikor nálad van, tudni akar mindent. Mit kell mindenképpen megnézni, mit és hol kell enni, hova kell menni bulizni, hol kell elveszni… Ez egy fontos felkérés, és bizony sok időt kell rá áldozni. Nem lehet akármilyen dolgokat ajánlani. Ráadásul, megkaphatod a legnagyobb nyereményt. Oké, a két legnagyobbat. Az egyik az, hogy boldoggá teszel egy olyan embert, aki fontos neked. A másik, hogy megláthatod a városodat más szemekkel. Elég jó terv, nem?

Szóval történt velem néhány napja, hogy pár tengerparti ismerősöm, akik három hónapot töltenek Madridban, megkértek, hogy ajánljak pár jó helyet enni. Megkönnyítették a dolgomat: megesznek mindent, szeretnek mindent, csak élvezni akarnak minden falatot, és új felfedezést. Az egyetlen kikötésük az volt, hogy olyan helyek legyenek, ahol bőségesen ehessenek, de mégis baráti áron belül maradjanak. Ah, és volt még egy feltétel. Az egyikük egy olasz lány, és átugorná jelenleg az olasz konyhát… Francba! Viszlát, spagetti húsgombóccal! Úgyhogy gyorsan kötélnek álltam, magamhoz vettem a notebookomat, és nézelődtem azok között a helyek között, amikért odáig vagyok. Basszus, van nagyobb öröm annál, mint jót enni a saját városodban? Madrid, Madrid, Madrid… Szóval találtam pár helyet, amit elküldtem nekik, és úgy gondoltam, veletek is megosztom őket, hogy felfedezhessetek pár új helyet.

  1. Ha tipikus spanyol ételre vágytok (minden régióból)… Ajánlom nektek az El Cabriera-t és az El Puerto de Cabriera-t, valamint a Taberna de San Lúcar-t. Az első kettő „testvér” éttermek, és Malasaña-ban találhatóak a Dos de Mayo-n. Amit mindenképpen kérjetek: Cabreira burgonya, mandulás sonka, tintahal (feldarabolva, rántva, isteni- szerk), ecetes szardella. Az utóbbi fent említett étterem a La Latina-n van, és minden étteremben egy andalúziai fieszta: tele asztal antequeranai porrával, gazpachoval, burgonya tintahallal, garnéla omlett… Sírsz!
  1. Ha különlegességet akartok, akkor menjetek Muta Smoking Club-ba, a Ponzano utcán. Oké, menjetek úgy általánosságban a Ponzano utcára, és élvezzétek Madrid legjobb rituális vermutját. A jó időben mindenki kinn van az utcán, vermutot iszik, és nevet a barátaival… Milyen jó. Jó, haladjunk: a Muta Smoking Club egy kiváló hely. Azért „Muta”, mert nagyjából minden harmadik hónapban változtatnak. Egyszer brazil étterem, aztán észak-spanyol, majd megint más… Jelenleg az amerikai konyha uralkodik náluk, és a főzési technikájuk eléggé füstös. Amúgy van húsos ételük, lazac, zöldségek, isteni kalács-zsemle, és olyan desszertek, amik az őrületbe kergetnek… És a dekoráció a legjobb.
  1. Ha kis mexikói próbára vágytok, akkor irány a La Tomata urban Taco, a bilbaoi körzetben. Buah, ez a hely el-ké-pesz-tő. Ez egy apró hely, és és mindenképpen foglalással menjetek, mert az étel olyan isteni, hogy ki kell próbálni, és bizony mindig tele vannak. Soha nem ettél még guacamolét, ha itt még nem próbáltad. Ünnepélyesen mondom ezt nektek, miközben a kezem a mellkasomon van. Nagyon jó tipp, hogy bementek egy hétköznap és az adott napi menüt kéritek.
  1. Ha egészségesen akartok enni, foglaljatok asztalt a Olivia Te Cuida-ban. Nevezhetjük az egészséges és mennyei ételek paradicsomának. Nem tudjátok elhinni, mennyire bőségesen és egészségesen főznek itt, plusz olyan nyugodt és csendes a hely. Szeretem a közös asztalukat… De ami a kedvencem, az a kilátás az utcára. Amit még nagyon szeretek itt, hogy kérheted a menüjüket, de annyit változtatsz benne, amennyit akarsz: különleges tányér étel kombinálva az egészséges és gazdag hozzátevőkkel.
  1. Ha igazi pizzát (argentint) szeretnétek, akkor a Picsa a helyetek. A lány azt mondta semmi olasz étel, viszont… ez a picsa (kiejtés: pikszá- szerk) (igen így hívják, és nem pizzának) argentin. És valami brutális. Esküszöm, ilyet még sosem ettem. A keverékek más világból valók (még rapini is van némelyiken!), de ha biztosra akartok menni, kérjétek azt, amin rengeteg a sajt és a lilahagyma. Annyira tetszeni fog, hogy újra és újra vissza akarotk majd menni… (oh és házhoz is rendelhettek.
  1. Ha ki akarjátok próbálni a legjobb thai ételeket, akkor hívjátok a Ginger Boyt. Igen, őket hívni kell, és házhoz szállítanak. És tökéletes is ez egy vasárnap délután, nem? itt különleges thai ételeket kóstolhattok, ugyanis vannak olyan specialitások, ahol a spanyol konyhával keverik, ilyen például a thai gazpacho. A curryjaik azok más világ: hatalmas tál csirke/marha/zöldség/tofu extra fűszeres curry-vel (ha mered, persze), szuper friss zöldségek, rizs, soooook rizs.

Ha ezeket a helyeket meglátogatjátok, akkor már fél Madridot bejárjátok. Egy gyönyörű, más, isteni, csodálatos Madridot. Egy Madridot, amit érdemes új szemekkel felfedezni, és nem álmos szemekkel. Ajj Madrid, Madrid, Madrid… Mennyire szeretem más szemekkel látni a városomat.

Szeretettel,

B.