Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

Cosmopolitan_Espana_-_Oct_2020_page-0002.png
0002~8.png
0003~7.png
0001~8.png
0004~5.png
0005~4.png
0006~1.png
0001~7.png
By Laurine on October 15, 2015 0 Comments

Elolvashatjátok Blanca mai blogbejegyzését, ami ezúttal a múlt csütörtöki ghd eseményről szól. A galériába közben kerültek fel még új képek is, főként a második és harmadik megjelenésről.

Az első dolog, ami bennem volt, amikor bementem a fotósok elé, hogy mennyire rettegek attól, vajon ez a sárga szín hogyan áll rajtam. Soha nem voltam gyerekes viselkedésű, de rájöttem, hogy sok ember viszont még az. Elolvastam sok címlapos írást (nem azokat, amik a privát életemet taglalják, hogy éppen reggel mit csinálok, aztán utána mit csinálok), és egyen megakadt a szemem: „A szűk ruhájával akarja Kim Kardashiant utánozni.” Ember… Utánozni, utánozni… Az az igazság, hogy az a nő egyszer sem futott át az agyamon, amikor a ruhát választottam. Nem tudom, hogy ez a cím pozitív vagy negatív jelző akart felém lenni, de persze ha bóknak szánták, köszönöm, a teltebb nők a jobbak, nem a csontvázak. Nagyjából megfelelő annak a csajnak a testfelépítése, nagyjából megfelelő a stílusa is, majdhogynem elfogadható, hogy napi szinten 80 selfiet-t posztol magáról, vagy, hogy ha nem sportol, akkor hülye fűzőkkel teszi magát karcsúbbá, de az biztos, hogy ez a nő képviseli a teltek táborát, és nem rejtegeti a „görbéit”(oké, néha az ellenkezője).

Megmondhatom, hogy nincs modell-testalkatom, de nem is teszek úgy, mintha lenne! Az én méretem 36-os, és igen vannak az évnek olyan időszakai, amikor felszedek pár kilót, és vannak olyan idők, amikor leadom ezeket. Egy rendes ember vagyok mellekkel és fenékkel, görbe vonalakkal. És én így érzem jól magam. Színésznő vagyok, és nem Victoria’s secret modell, az isten szerelmére! De mindenekelőtt ember vagyok, egy normális ember, és ez nem fog változni. Az elmúlt hetekben több minden is megjelent ezzel a témával kapcsolatban. Ezek közül néhány a csinos modellt, Gigi Hadidot vette célba, aki az egyik legmaradandóbb arca volt a Párizsi Divathétnek. Az egy dolog, hogy kritizálják a testalkatát, az se a legjobb, de hogy azt mondják „jócskán túlhaladta a határokat”… Ez most komoly?! Hát nézzétek, láttam róla képeket, oldalról, lentről, fentről, profilból… Ha ő túlhaladja a határokat, akkor egy normális lány, mint én, vagy akárki… Mi mik vagyunk?! De ami engem jó érzéssel töltött el, az Gigi válasza volt a kritikákra. Kiadott egy hivatalos közleményt, amit szerintem, ha személyesen mondott volna, akkor a nagyvilágnak kiabálta volna: „Igen, én egy lány vagyok a saját görbe vonalaimmal, de én büszke vagyok erre!” És ez az… Ha túl vékony vagy, arra hívják fel a figyelmet, hogy rossz, ha van rajtad egy kis plusz, akkor meg arra mondják, hogy rossz. Akkor most? Akkor nem az a helyes, hogy elfogadjuk magunkat a természetes módon, amilyenek vagyunk, és nem az a jó, hogy magunknak és a másiknak mondogatjuk, mit együnk, vagy ne is együnk? Bármennyire is tagadják, ez a kettősség mindig itt van közöttünk…

Igen, a ruha feltűnő volt, kicsit áttetsző, és igen, olyan volt, mintha egy sonka lenne becsomagolva, de nekem tetszett, ez egy különleges ruha volt, és tökéletesen kiegészítették egymást a kék szandállal, és szemceruzával (köszönet érte Natalia Belda-nak), van is erről kép, ami (remélhetőleg) senkit nem hagy hidegen. Ami a hajat illeti, úgy gondoltuk, hogy a laza hullámokat, egy kis romantikus stílussal keverjük össze, így döntöttünk az alábbi fonat mellett, és így a frizurának hála, annyira nem is volt szigorú a ruha megjelenése. Harmadik alkalom volt, hogy így összegyűltünk a ghd limitált termékének bemutatóján, ez az a cég, akivel már egy ideje együttműködünk. Tudtuk, hogy egy sűrű nap lesz: délelőtt prezentáció, délután találkozó egy verseny győzteseivel, este vacsora a cég dolgozóival. Improvizációra nem volt idő az outfitekhez az események előtt, ezek már meghatározott megjelenések voltak.

Délutánra egy kis változás jött. Csipkés Sandro ruhára váltottam, magas lófarokra, de a smink maradt. Lépésről lépésre egyre közelebb kerültünk az estéhez, amire egy Alicia Rueda kezes-lábast választottam, és úgy éreztem magam benne, mint egy tengeri csillag, de imádtam, tökéletesen testhezálló volt.

Szeretettel,

B.

Fordította: mklau