Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on February 22, 2016 0 Comments

Blanca mai blogbejegyzése: 

És végre eljött a vasárnap, az egyetlen szabadnapom a héten, amikor nem a vekker lenyomásával kell kezdenem a napot, amikor a meleg lepedőn heverészhetek egész nap pizsamában a takaróm alatt. De persze az is igaz, hogy az utóbbi vasárnapjaimon tele voltam hétfői érzésekkel, a nap gyorsan eltelt, szinte alig tettem ki az utcára a lábam. Így tegnap úgy döntöttem, hogy kimozdulok az anyukámmal sétálni és egy kis mozit is beiktatunk. Az egyik kedvenc ruhámat vettem fel… a héten, talán szerdán jöttem rá, hogy amikor ilyen hajtós a munka, a saját ruháimat hordani alig van időm.

Tudom, hogy ez furán hangzik, és elgondolkodhattatok… Akkor hogy öltözik ez a csaj? És persze, mikor kilépek az utcára, rendesen fel vagyok öltözve, de amikor megérkezek a forgatásra, megszabadulok szinte azonnal a saját ruháimtól, és átvedlek azzá a személlyé, aki órákon, órákon, sok órákon keresztül vagyok, amíg nem mehetek haza, akkor megint gyors ruhacsere, és nyomás. Ez az egész folyamat abból áll, hogy kimegyek a házból, beszállok a kocsiba, megérkezek, ruhacsere, ruhacsere, és az előző lépések csak hazafele (és vasárnap meg Pistacho mellett, a pizsamáé a főszerep).

Tehát még ha nem is sok időre mentünk el otthonról, csak kimozdulni a közelbe, enni valamit, stb, akkoris a kedvenc darabjaimat öltöttem magamra. Egy kockás ing, egy szövet kabát gyapjú béléssel és egy buggyos nadrág magasított derék-résszel. Tisztábban vagyok azzal, hogy ez az outfit magassarkúval lenne az igazi, de őszintén szólva semmi energiám nem volt hozzá. Szóval elővettem az egyik dobozból azt a cipőt, ami benne van a gyűjteményem top 5-ös listájában, egy limitált, teljesen ezüst pár cipő a Reebok és a Sandro közös kollekciójából. Egy igazi kincs! És ahogy kivettem, a szekrényen szinte szólongatni kezdett a Furla kistáska az arany csatjaival, ami igazából tökéletes minden alkalomra, farmerral, és ruhával is. A kabát az egy must have darab, hiszen remekül bélelt, és szintén többcélú lehet. Az enyém egy kicsit reverzibilis, mivel az egyik oldala fekete, a másik sötétkék, és nagyon szeretem, mert a legtöbb ruhámhoz tudom hordani. Ezen felül, amit nagyon szeretek benne az a palást szerűsége, ami még kényelmesebbé és sokoldalúbbá teszi. Végül feltettem a napszemüvegemet, és irány az utca.

Néma köszönet ezekért a hosszú, nyugodt sétákért, amikor mindenféle sietség nélkül lehet beszélgetni, alvás helyetti együtt töltött idő anyával, vagy barátokkal, együtt egy kávé elfogyasztása. Igen, most köszönetet mondok itt, a szőnyegen ülve, pihengetve, tudván, hogy holnap munka, indul a hét. Ilyenkor tudok olvasni, kicsit TVt nézni esetleg, egy órán át el lenni a fürdőben, hosszan zuhanyozni, krémezni, sok kis dolog, amikre a hétköznapokon nem jut idő.

Szeretettel,

B.