Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on January 18, 2016 0 Comments

Mai blogbejegyzés:

Azt mondják, két napja volt az év leghidegebb napja. Egy kis időben le is tudtam ezt ellenőrizni, amikor meglátogattam a barátaimat két szieszta között egy fárasztó munkával teli hét után. Ezekben az időszakokban leginkább egy jó meleg ruhára van szükség (és persze cipőkre, természetesen). Alapvetően a legjobb egy belül bundás kabát, ami alá sok ruhát nem is kell pluszban felvenni.

De én szoktam, lehet, hogy óriásnak nézek ki utána, de ilyen vagyok, otthon is a kanapén két meleg, szőrös takaró vár mindig. Pistacho is imád alájuk bebújni, mikor hazaérünk a sétából. Olyan jó érzés, amikor bemegyünk a hidegből, lerúgom a cipőimet, megyek a takaró alá, és érzem a lábamban, ahogyan fokozatosan melegszem fel.

Szóval, imádom ezeket a meleg dolgokat, a nagy, dundi kabátokat, meleg pulcsikat, még akkoris, ha felöltözés után, az ujjaim, egy csontváz ujjainak tűnnek a nagy testhez képest. Kis szerencsével, talán a nyakunk se látszódik ki, és nem fázunk meg. Évek óta megfigyelhetitek, hogy (és még nem is láttátok az összeset, a szekrényemből) imádom ezeket a kabátokat, állandóan ilyet hordok, és ha meglátok egyet, hatalmas késztetést érzek, hogy megvegyem. Úgy hiszem, nekem súlyos függőségem ettől a ruhadarabtól. Biztos nektek is van olyan ruhadarab, amit imádtok, szerettek, és ha történik valami katasztrófa, akkor megsiratjátok, de ha éveket túlél, akkor akár a gyerekeiteknek is továbbadnátok azzal a szöveggel, hogy „ez az egyik kedvenc darabom volt, kicsit öregecske már, de most a tiéd.” Nem így van?

Ha már a meleg cuccoknál tartunk, az egyik kedvenc télre az, ami a képen van. Szerintem keveredik benne az old school stílus azzal a régi divattal, amit a nagyszüleink hordtak. Ezt a két-három gombos, oldalt zsebes kardigánt mostanában nem igen hordta senki, mert, hogy olyan régimódi, de komolyan miért kéne megfelelni a modern akaratnak, különben is nem mindegy, hogy ki milyen kabátot, pulóvert, akármit hord? Ugyanaz, hogy valaki veszi a ruháját, valaki magának varrja a ruháit, más megveszi a ruhát, de valami nem tetszik neki rajta, akkor kicsit átszabja, más pedig szanálás előtt átnézi a ruhatárát, és lehet, hogy egy ruhadarabnak úgy ad második esélyt, hogy kicsit alakít rajta. Ez nem is rossz. Mielőtt valamit kidobunk, gondoljuk át, lehet, hogy kis átalakítással új életet kaphat az a ruhadarab, és új élményeket szerezhetünk vele.

Szeretettel,

B.