Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00143~3.jpg
00144~3.jpg
00145~3.jpg
00146~3.jpg
00138~3.jpg
00139~3.jpg
00140~3.jpg
00141~3.jpg
By Laurine on October 27, 2015 0 Comments

Blanca mai blogbejegzésében a Mi gran noche premierjéről írt. Új képek most nincsenek, de a bejegyzést elolvashatjátok magyarul.

Igen. Végre elérkezett a mi nagy éjszakánk, a Mi gran noche éjszakája.

Sok- sok hete vártuk már ezt az estét, már majdnem minden előkészülettel végeztünk. Interjúk pipa, sajtótájékoztatók pipa, promócionálás pipa, már csak a megfelelő szmoking és ruha kellett, hogy megjelenhessünk a vörös szőnyegen, aztán a fények kialudjanak, és meghalljuk Luis Callejo hangját a még sötét képernyőn.

Amikor megláttam a ruhámat estére, megörültem. Már rég óta kinéztem ezt a váll nélküli ruhát erre a napra, de folyamatosan rettegtem tőle. Nem túl merész-e, nem túl kirívó, megfelelő-e egy ilyen eseményre, és egyáltalán én felvehetem-e az én testalkatomhoz… De aztán pár hónap elteltével rájöttem: az idő gyorsan múlik, és nekem olyan a testem, amilyen. Természetesen, belülről próbáltam bátorítani magam, hogy most vegyem fel, mert mi van, ha később nem lesz pont ez, akkor mikor fogom ezt a ruhát felvenni, ha nem most?

Természetesen volt egy vészruha arra az esetre, ha az A-terv nem válna be. Azt hiszem, újra el kell mondanom a mondatot, hogy „a divat azért van, hogy játszunk vele, és már sokadszorra kapom meg, hogy „Jézus, hogy nézett ki rajta ez a ruha, ilyet többet nem kéne felvennie”, pedig nem vakon lett kiválasztva, és ez olyan, mint egy smink, vagy frizura, meg van tervezve. A divat azért van, hogy játszunk vele, hogy szórakozzunk, hogy keverjük a stílusokat, hogy megtaláljuk azt, ami nekünk a legjobban passzol. Úgy tűnik, a mai világban mindenki olyan okos, hogy megmondja másnak mi a jó, és mi a rossz (még azok is, akik soha egy divatblogot, divatmagazin nem olvastak el. Olyanok, akiknek nincs önálló gondolatuk, csak azt ismételgetik, amit hallanak, de életükben közük nem volt ehhez a világhoz). Mindenki nagyon tudja, hogy mást mi kövérít, mi vékonyít, de azt hiszem, ezeket az embereket figyelmen kívül kell hagyni, és csak a saját személyiségünkre kell hagyatkozni, a saját ízlésünket kell követni, az a fontos, hogy mi kik vagyunk, és akkor felül tudjuk múlni azt, ami éppen a trendi.

Az iskolában, a kamaszkor virágzásakor, szerintem hagyni kell, hogy a fiatalok személyisége saját akaratukból kialakulhasson, akár gót, akár rap, akár divatkirálynő éppen az adott kedvelt stílus. Döntse el ő, hogy gyöngyöt vagy aranyat akar hordani. A fontos az, hogy önmagad legyél, és mások ezt tiszteletben tartsák. Én tök szuperül éreztem magamat úgy, ahogy voltam, de a közvélemény meg huzigálta a száját, hogy ez nem volt jó választás… De tudjátok mit? Nem érdekel, én inkább szórakozok, és próbálgatom megtalálni az arany középutat, minthogy kövessem a birkákat.

Az a helyzet, hogy ez a kárminvörös, dombornyomott szövetű ruha igazából nem így nézett ki. Eredetileg teljesen földig érő volt, de a cégtől engedélyt kaptunk arra, hogy megrövidítsük a hosszt, mert nem akartam orra bukni a ruhában, így lett bokáig érő, és ez által a gyönyörű fekete, de arany sarkú cipőt is megmutathattam, mert ez egy olyan kiegészítő volt, ami fényt adott az összeállításnak. Egy hímzett öv, és pár különleges ékszer adott pluszcsillogást… Összeforrtam ezzel a szettel. A fülbevalóimnak olyasmi formája volt, mintha arany fogak lettek volna, szerintem nagyon különlegesek, és nagyon tetszettek nekem, a társaim mindannyian kérdezgették: „Azok fogak?!”, én meg nevetve válaszoltam: „Igen, azok! Király, mi?”… És tényleg király volt. Nagyon.

Mindenki jelen volt azon az estén: minden jegy elkelt, és ott volt nekem is, mindenki, aki számít, barátok, családtagok, majdnem az egész családom. Négy termet nyitottak meg ezen az éjszakán a Kinépolisban, hogy egyidejűleg minél több embert fogadhassanak, hogy aztán a száz meg száz ember együtt élhesse át a következő kis időt. Ment a várakozás, hogy végre a fények kialudjanak, és a popcornt rágicsálva élvezhessük végre a filmet. És nekünk minden termet végig kellett járnunk, hogy megköszönjük az embereknek, hogy velünk élik át ezt a pillanatot. És ahogy hagytuk el a termeket, sorra oltották le a világítást. Éppen beestünk a film elejére, a helyeinkre, a rengeteg szempár már a kivetítőre tapadt.

A terem, ahol mi voltunk hatalmas volt, és a hang irtózatosan hangos volt. Azt hiszem, ez volt a legnagyobb terem, ahol ment a film, és káprázatos volt az egész: az óriás kivetítő több méter széles, több méter magas, előtte állva úgy érzed magad, mint egy kicsi Garbancito, és egy-egy jelentnél, akkorák vagyunk, mint a képernyőn a szemünk. Szerencsére Alex volt az, aki magához vette a szót az elején, igaz egy ponton átadta a mikrofont Raphael-nek. Ő az a személy, akit mindenki izgatottan várt, hogy lássák, hogy hallják, és esetleg énekeljen valamit, de ő azt mondta, hogy koncerten énekel, ez egy másik esemény most. És jól mondta. Aztán futhattunk a helyeinkre (ahogy fentebb említettem). Közel két sor volt nekünk fenntartva, az üléseken ott virítottak a neveink. Leültünk, én összecsavartam a ruhát, hogy el tudjak helyezkedni, és titokban levettem a cipőimet, hogy magam alá húzhassam a lábaimat, hát istenem, így volt kényelmes. Ezután minden  nagyon gyorsan történt, a 90 perc villámgyorsan ment el mellettünk, és a következő pillanatban már arra eszméltem, hogy egy kocsmában ülünk, mindenkinél van egy üveg sör, és éjfélkor a „Boldog szülinapot!” éneklik nekem… Elérkezett a szülinapom, a Mi gran noche éjszakája átlépett A szülinapom éjszakájába…

Szeretettel,

B.

Fordította: mklau