Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on November 16, 2015 0 Comments

Mai blogbejegyzés, fordította mklau:

Tudom, hogy már sok idő eltelt, sok hónap… De az igazán jó dolgok sohasem veszítenek az erejükből. Kisebb-nagyobb időközönként jön egy-egy fejezet, ez már egy igazi saga, sorozat. Sajnos, nem tudom igazi rendszerességgel szállítani az újabb részeket egyéb kötelezettség vállalások miatt, mindenféle munka, és egy kis lustaság is benne van a dologban… Mindig, de mindig azt mondom, hogy valamit ott kell folytatni, ahol abba lett hagyva. És bár hihetetlenül hangzik, de ez már a hetedik része ennek a sorozatnak, amit már több mint egy éve kezdtem: a bőr.

Már sok idő eltelt azóta, hogy először mondtam mennyire szeretem a kardigánokat, vagy a bőröket (ahogy én hívom őket), és hogy mennyire szükségesek az életünkben (persze nem úgy, mint az ivóvíz, vagy az étel az asztalon, mindennek megvan a maga lényeges helye az életben), ez olyan, ami a stílusból nem hiányozhat. A bőrdzseki az a ruhadarab, ami mindig jelen van mindenhol, ezzel nem lőhet mellé az ember, az elmúlt években ráadásul mindenféle prototípust legyártottak, szóval már több lehetőség közül válogathatunk. Minden fazonban megtalálhatóak, ugyanúgy, mint, minden színben.

És ezt egyszerűen tényleg bármikor hordhatod, bármilyen stílusban, bármilyen ruhát is viselsz. Igen, ez egy olyan darab, amire érdemes befektetni: kötelező, alap dolog. És ha már a függője lettél a fekete bőrdaraboknak, akkor itt az ideje, hogy tovább nyiss: különböző színű bőr ruhák vannak már. Mindenféle fazonban, mindenféle színben lehet már találni bőrdzsekit ebben a világban… Kérhetnénk ennél többet?

Szeretettel,

B.