Etam_Verano_008.jpg
Etam_Verano_007.jpg
Etam_Verano_006.jpg
Etam_Verano_004.jpg
Etam_Verano_005.jpg
Etam_Verano_003.jpg
Antonio_Terron_513.jpg
Antonio_Terron_601.jpg
Antonio_Terron_516.jpg
Antonio_Terron_515.jpg
Antonio_Terron_514.jpg
With 72,500 + photos and still counting! More Photos
16
Nov 2015
Blog  •  By  •  Comments Off on Blog – Bőrök (7. rész)

Mai blogbejegyzés, fordította mklau:

Tudom, hogy már sok idő eltelt, sok hónap… De az igazán jó dolgok sohasem veszítenek az erejükből. Kisebb-nagyobb időközönként jön egy-egy fejezet, ez már egy igazi saga, sorozat. Sajnos, nem tudom igazi rendszerességgel szállítani az újabb részeket egyéb kötelezettség vállalások miatt, mindenféle munka, és egy kis lustaság is benne van a dologban… Mindig, de mindig azt mondom, hogy valamit ott kell folytatni, ahol abba lett hagyva. És bár hihetetlenül hangzik, de ez már a hetedik része ennek a sorozatnak, amit már több mint egy éve kezdtem: a bőr.

Már sok idő eltelt azóta, hogy először mondtam mennyire szeretem a kardigánokat, vagy a bőröket (ahogy én hívom őket), és hogy mennyire szükségesek az életünkben (persze nem úgy, mint az ivóvíz, vagy az étel az asztalon, mindennek megvan a maga lényeges helye az életben), ez olyan, ami a stílusból nem hiányozhat. A bőrdzseki az a ruhadarab, ami mindig jelen van mindenhol, ezzel nem lőhet mellé az ember, az elmúlt években ráadásul mindenféle prototípust legyártottak, szóval már több lehetőség közül válogathatunk. Minden fazonban megtalálhatóak, ugyanúgy, mint, minden színben.

És ezt egyszerűen tényleg bármikor hordhatod, bármilyen stílusban, bármilyen ruhát is viselsz. Igen, ez egy olyan darab, amire érdemes befektetni: kötelező, alap dolog. És ha már a függője lettél a fekete bőrdaraboknak, akkor itt az ideje, hogy tovább nyiss: különböző színű bőr ruhák vannak már. Mindenféle fazonban, mindenféle színben lehet már találni bőrdzsekit ebben a világban… Kérhetnénk ennél többet?

Szeretettel,

B.