Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on December 04, 2016 0 Comments

Elolvashatjátok Blanca keddi blogbejegyzését! A fordítást mklaunak köszönhetjük.

Már jó pár bejegyzésben beszéltünk olyan különböző klasszikus ruhadarabokról, amik túlélnek napokat, hónapokat, éveket, és egyszerűen nem kopnak ki a divatból, pedig a tervezők, a márkák igyekeznek. Igaz, hogy időről időre vannak új darabok, amikkel fel lehet tölteni a szekrényt, de még mindig ott vannak azok a must have örök klasszikusok, amikre a válasz mindig igen vagy igen. Szerintem, az első három ilyen helyezettbe talán még nem, de a top10be biztos belekerülhet a trench, vagyis a viharkabát. Mindenki a kedvére válogathat, hogy melyik is az ő színe ebben a darabban, de a legalapvetőbb minden szezonban a bézs.

Ez kombinálható bármivel, akár ha egy buliba megy az ember, de akár szimplán egy boyfriend farmerrel és kondival. Igaz társad lehet éjjel vagy nappal. Begombolva, megkötve, vagy teljesen nyitva, hogy a szél belekaphasson, bárhogy hordható. És szerintem, mondhatjuk, hogy, amint az ősz közeledik, már akárhol be tudjuk szerezni ezt a kabátot. Bár úgy gondolom, ha egyszer megtaláltuk a tökéletest, tuti azt mondjuk, hogy téged soha nem engedlek el!!! Néha persze nehéz, mikor felveszed, és azt gondolod, hogy na már csak egy kalap hiányzik, és elmehetsz magánnyomozónak, vagy akár személyesen te lehetsz Bigyó Felügyelő, de ha jól kombinálod egy szuper napszemüveggel, és egy különlegesebb táskával, akkor a megjelenése máris könnyedebb és tökéletesebb.

Persze vigyázni kell pár dologgal: a hát és a váll-résznél a varrásra, az ujj hosszának jónak kell lennie, vagy nem-e foltos az anyag akárhol. Ellenkező esetben, a hátad mögött fognak susmogni az utcán. Bevallom, nekem az első ilyen kabátom fekete volt, és mikor egyszer újra felvettem hosszabb idő után, nem vettem észre, hogy megkopott kicsit. De a kivasalása, és a rendbetétele, a hibák kijavítása után visszatért a becsületes helyére a szekrényben, gyönyörűen lógott ez a Sandro csoda a vállfáján, minden apró részletre figyelve, pont, ahogy szeretem. Persze meg kell várni a tökéletes időt, hogy viselhessük, hiszen nyáron túl meleg, de télen, mikor már a bélelt kabát kell, akkor már hideg.

Azt hiszem, így a végén összefoglalhatjuk, hogy ez egy olyan sokoldalú ruhadarab, amivel egy laza párkapcsolatot köthetünk, többféle stílusirányzattal keverhetjük, és mindig emelt fővel járhatunk benne.

Szeretettel,
B.