Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on November 15, 2015 0 Comments

Csütörtöki blogbejegyzés, fordította mklau:

Amint vége a nyárnak, máris a telet várjuk (mintha ősz nem is lenne), pedig csodás az idő, nevezhetjük indián nyárnak is akár… Ragaszkodunk a jó időhöz, a rövid ujjú pólókhoz, a szandálokért, a napszemüvegért, hogy a korai napszemüvegek ne süssék ki a szemeinket. Szegény ősz, pedig milyen szép is, amikor hullnak a sárguló levelek, meztelenül maradnak a fák (és oké persze a hátulütő, hogy jön a koszos idő…).

Sokan azt mondják, hogy az ősszel eljön az ellentétek időszaka is. Én mondom, ez a legjobb idő, hogy lemenjünk Ibizára, például mert nincsen az a tömeg, ami a csúcsszezonban, tökéletes az idő a tengerparti sétákhoz, vagy reggelizni a kertben, eszegetni a teljes kiőrlésű pirítóst avokádóval. Ez az az időszak, amikor még hordhatsz nyári ruhákat, kiegészítve egy kis kabáttal, bőrdzsekivel, átvezetésképpen majd a téli öltözködésbe. De az igazság az, hogy az őszben benne van egy kis szomorúság… Vége a nyárnak, vége a vakációknak, vége a csodálatos éjszakáknak, amikor alvás helyett a barátaiddal az utcákat járod. Ez egy melankolikus állomás minden évben, hiszen ez egy átvezető szakasz a télbe. Az éjszakák délután 5-kor kezdődnek, hiszen már ellep minket a sötétség, és előkerülnek a kedvenc sáljaink, hogy a kis kabátokból kikandikáló nyakunk legalább ne fázzon.

De mint már mondtam, ez az egyik legérdekesebb szakasz is, hiszen keverheted a téli, nyári, tavaszi ruhákat…  És még valami: végre eljött két kedvencem ideje: hordhatom a vastag egyberuhákat és a ballonkabátokat. Előbbi egy olyan darab, ami hiába van hideg, hordhatod, hiszen vastag és bélelt. És a kabát… Amikor kint 19-20 körüli fok van, a ballonkabátom szinte kiabál a szekrényből: engem vegyél fel, kérlek! És persze, hogy nem hagyhatom cserben, így csak felkapom a fent említett ruha fölé, és mindehhez egy maszkulinabb stílust képviselő cipőt, persze zokni nélkül. Az ősz még egy dolog időszaka, a lábnak az átszoktatása a zártcipőkhöz. Fel kell készítenünk, hogy a több hónapos papucsozás után már zárt cipők kerülnek a lábfejünkre…

És drága barátaim, ez egy dráma. A lábaimnak ez nem tetszik, kényelmetlen nekik a cipő. Könnyen fertőzés áldozatainak is eshetnek, kihólyagosodhatnak, és ez mind végigkíséri ezt az időszakaszt. Én sokszor hordok cipőket mezítláb, de olyan is van, hogy a legvastagabb zoknimra húzom fel a lábbelimet. Persze, így aztán vagy elkerülöm a felfázást vagy nem… Mindig azt akarjuk, ami éppen nincs!

De azért mindenestre az ősz csodálatos! Éljen!

Szeretettel,

B.