Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

Cosmopolitan_Espana_-_Oct_2020_page-0002.png
0002~8.png
0003~7.png
0001~8.png
0004~5.png
0005~4.png
0006~1.png
0001~7.png
By Laurine on September 29, 2015 0 Comments

Ma végre már el is olvashatjátok Blanca blogjáról a hétfői bejegyzést. A fordítást mklaunak köszönhetjük.

Az egyvelegek mindig is vonzottak, van bennük valami különleges, és a keveredéstől függően, kiadja a te saját személyiségedet. Minden téren meghatározza, ki vagy te, akár a barátaid különbözőségeiről van szó, miket ötvözöl a lakásod dekorálásánál, vagy öltözködéskor. Nincsenek fix szabályok, nincsenek megadott normák. Tetszik valami? Próbáld meg, lehet, hogy pont egy olyan ruhadarabbal lesz jó, ami teljesen az ellentéte. Unalmas, ha például egy baráti társaságban egysíkúság van, ha nincsenek különbségek. Persze megvannak a „közös helyzetek”, de a csomagolás attól még lehet más. Nemrég azt mondták nekem: látva téged és a barátaidat így egy asztalnál, vicces, olyan mintha egy castingot tartanál a barátkör témában, mintha a Gran Hermano (a spanyol Big Brother– szerk) lenne, a legjobb minden kategóriából. És ez igaz! Észrevettem már, mindannyian más szülők gyerekei vagyunk, különbözőek kívül-belül, de mégis egységesek, megéltünk sok mindent együtt, jót és rosszat, és ez az a kapcsolat, ami szinte elpusztíthatatlan.

Egy párizsi, masnis szoknyához van kedved a táskáddal (inkább táskácska, amit aztán továbbadhatsz a lányaidnak, és aztán az unokáidnak) és ezekhez egy sportcipőt szeretnél? Tedd meg! Semmi sem akadályozza meg, hogy ne! Ezekkel a kontrasztokkal adhatsz „színt” az öltözékednek (na meg, ezzel a cipővel órák hosszat el lehetsz anélkül, hogy fájna a lábad, és kihólyagosodnának a sarkaid, szóval felül fenséges, alul kényelmes). De megteheted az ellenkezőjét is, a melegítő szandállal az túlzás nekem is, viszont egy farmer és pamutpóló összeállításhoz mehet egy tűsarkú vagy magassarkú szandál, ami megadja a csillogást. Az ellentétek keverése egy szettben úgy gondolom, nem 2015 divatja, hanem ez örök. Nem azt mondják mindig, hogy az ellentétek vonzzák egymást? Ez egy nagy igazság. Mint egy mágnes, elkerülhetetlenül közelednek egymáshoz, még akkoris, ha összeérnek, robbanás következik. De nyugi, az a jó, hogy ez nem a tudományos osztály, nem fog semmi sem felrobbanni, nem repülünk a levegőbe, ha keveredik a zöld a kékkel.

Szeretettel,

B.

Fordította: mklau