Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on November 02, 2015 0 Comments

Blanca mai blogbejegyzése:

Mindig is szerettem a lehetetlen keveredéseket, talán ez az a mondat, amit használnunk kell, hogy megértessük magunkat a világgal, mert a valóságban ezek nem lehetetlenek, hanem ugyanolyan választás, mint bármelyik másik. A legutóbbi „furcsaságom” (nagyon sokak szerint az) öltözködés terén az a szett, amit az egyik televíziós műsorban viseltem nemrég. Ez nem állt másból, mint egy pólóból (aminek az a különlegessége, hogy garbós a nyaka), és egy ceruza szoknya matt, fekete flitterekkel. Nekem ez egyáltalán nem furcsa összeállítás. A szoknya és oversize póló kombináció egy mindig visszatérő divatos look, különösen akkor a leghasználtabb, amikor például az ember vacsorázni megy, mondjuk a barátaival; és ellenben azzal, amit sokan mondanak, szerintem jó választás volt a felső, nekem nagyon is tetszik.

Ezek a kontrasztok, úgy gondolom, csak érdekesebbé teszik az embert, ezért mutatom be nektek egy kicsit (vitagenerálás nélkül) azt, ami mindennapi az életünkben, az alább látható outfit-et a képeken. Kis félelmem mindig is volt a flitterekkel szemben, és régen csak év végén vagy karácsonykor gondoltam, hogy fel lehet venni, de napjainkban már mindenen ott van a csilli-villiség, szóval miért ne lehetne hordani is. De az én egyik kedvencem a ceruza szoknya, a hosszabbik fajta, ami legalább térd alá ér, és szépen függőlegesen simul ránk (és nem érdekel, hogy azt mondják, hogy ez szélesít engem testalkatban). Az, hogy egy kevert stílusú hercegnőt varázsolj magadból „viszonylag” könnyű, de légy önmagad, és ne lépd át a saját határaidat… Törekedj arra, hogy téged lássanak (és ne egy leutánzott őrült Miley-t), hogy benne legyél a hierarchiában, és megadd a fényt.

Szóval… így néz ki ez valahogy az életben: aki nem kérdez, az nem szív (aki a saját feje után megy, az előbbre jut- szerk). Aki mer, az nyer.

Szeretettel,

B.

Fordította: mklau