Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

Cosmopolitan_Espana_-_Oct_2020_page-0002.png
0002~8.png
0003~7.png
0001~8.png
0004~5.png
0005~4.png
0006~1.png
0001~7.png
By Laurine on October 06, 2015 0 Comments

Cikk | Fordította: mklau

Az ősz meglepetése, hogy állítólag Blanca Suárez és Joel Bosqued egy párt alkotnak. Habár hivatalosan egyik fél sem erősítette ezt meg, a napokban sokan látták őket együtt a fővárosban, és úgy tudni, hogy a baráti körük már mind tudnak erről a kapcsolatról.

A tavalyi Dani Martínnal történt szakítás óta Blanca Suárezt Dani Martinez humoristával hozták össze úton-útfélen, de mindketten azt mondták, hogy ők csupán nagyon jó barátok. És végre úgy tűnik igazat beszéltek, ugyanis sokak szerint meglehetősen közel került a színésznő a ’La pacere de Eva’ és ’Tierra de lobos’ színészéhez, Joel Bosqued-hez.

A fiatal, 25 éves színész korábban egy párt alkotott a szintén színésznő, Andrea Duro-val, majd később Ricardo Gómez (a Cuentame Carlitos-a) jelenlegi barátnőjével, Ana Rujas-szal. És nagyon úgy tűnik, hogy most Blanca Suárez oldalán találta meg a boldogságot.

A szakmájukon kívül, ami még közös bennük, hogy mindketten Paloma Juanes képviselete alatt állnak, az ő lányának, Paloma Rodriguez Juanes-nek (Blanca menedzsere) a szülinapján mindketten részt vettek. És habár mindketten élvezték a bulit, közös fotó nem készült róluk.

Az ’El Mundo’ napilap szerint rövid időn belül napvilágot láthatnak kettejükről képek, hiszen a paparazzok mindenhová követik őket. Vajon Blanca és Joel megerősíti a kapcsolatot vagy titokban tartják, és megtartják maguknak a magánéletüket?

További közös pontok például, hogy mindketten szeretik az extrémsportokat, mindig csillognak a vörös szőnyegen, és imádják az állatokat. Mindkettejüknek van egy kutyája, Blancának a szeme fénye Pistacho, míg Joelnek két doberman-ja van és tavaly tavasszal egy agarat fogadott örökbe.

Ezek alapján úgy tűnik, remek párt alkotnának, de vajon lelki társakként is egymásra találtak? Csak az idő tudja eldönteni, vajon tényleg összeillenek-e.