Verano_BTS_007.jpg
Verano_BTS_008.jpg
QMD_-_26_Dec_2020_page-0031.jpg
QMD_-_26_Dec_2020_page-0030.jpg
H0la_Espana_-_23_Dec_2020_page-0051.jpg
Antonio_Terron_007.png
Verano_033.jpg
Verano_032.jpg
Verano_031.jpg
Verano_030.jpg
Verano_028.jpg
With 72,500 + photos and still counting! More Photos
6
Oct 2015
News  •  By  •  0 Comments

Cikk | Fordította: mklau

Az ősz meglepetése, hogy állítólag Blanca Suárez és Joel Bosqued egy párt alkotnak. Habár hivatalosan egyik fél sem erősítette ezt meg, a napokban sokan látták őket együtt a fővárosban, és úgy tudni, hogy a baráti körük már mind tudnak erről a kapcsolatról.

A tavalyi Dani Martínnal történt szakítás óta Blanca Suárezt Dani Martinez humoristával hozták össze úton-útfélen, de mindketten azt mondták, hogy ők csupán nagyon jó barátok. És végre úgy tűnik igazat beszéltek, ugyanis sokak szerint meglehetősen közel került a színésznő a ’La pacere de Eva’ és ’Tierra de lobos’ színészéhez, Joel Bosqued-hez.

A fiatal, 25 éves színész korábban egy párt alkotott a szintén színésznő, Andrea Duro-val, majd később Ricardo Gómez (a Cuentame Carlitos-a) jelenlegi barátnőjével, Ana Rujas-szal. És nagyon úgy tűnik, hogy most Blanca Suárez oldalán találta meg a boldogságot.

A szakmájukon kívül, ami még közös bennük, hogy mindketten Paloma Juanes képviselete alatt állnak, az ő lányának, Paloma Rodriguez Juanes-nek (Blanca menedzsere) a szülinapján mindketten részt vettek. És habár mindketten élvezték a bulit, közös fotó nem készült róluk.

Az ’El Mundo’ napilap szerint rövid időn belül napvilágot láthatnak kettejükről képek, hiszen a paparazzok mindenhová követik őket. Vajon Blanca és Joel megerősíti a kapcsolatot vagy titokban tartják, és megtartják maguknak a magánéletüket?

További közös pontok például, hogy mindketten szeretik az extrémsportokat, mindig csillognak a vörös szőnyegen, és imádják az állatokat. Mindkettejüknek van egy kutyája, Blancának a szeme fénye Pistacho, míg Joelnek két doberman-ja van és tavaly tavasszal egy agarat fogadott örökbe.

Ezek alapján úgy tűnik, remek párt alkotnának, de vajon lelki társakként is egymásra találtak? Csak az idő tudja eldönteni, vajon tényleg összeillenek-e.

0
Leave a Reply