Welcome to Blanca Suárez Daily, your 24/7 online and leading source dedicated to Blanca Suárez since 2012. Known for El Internado, La Piel que Habito and El Barco, she will be star in Jaguar, El Cuarto Pasajero and Les Cinephiles shortly. Here you will find all you need to know about our idol including the largest picture gallery on the net, the latest news, videos and much more. Don’t forget you can also find BSD on Twitter. Make sure to follow us for all the new updates. I hope you enjoy your stay and come back soon!

00004~68.jpg
00005~62.jpg
00006~58.jpg
00007~54.jpg
00003~72.jpg
00001~91.jpg
00002~81.jpg
00001~90.jpg
By Laurine on October 07, 2017 0 Comments

Szinte el sem hiszem, de az oldal ma lett 5 éves! Annak idején, amikor G-portal-on megnyitottam soha nem gondoltam volna, hogy eddig eljutok ezzel a témával. Úgy terveztem, hogy ez alkalomból felkerül az új design is, de sajnos későn álltam neki elkészíteni és kifutottam az időből. De ami késik nem múlik, talán jövő hét végére elkészül.

Nem készültem statisztikákkal, amit lehetetlen is lett volna összeállítani az elmúlt 5 évből. Mint már említettem G-portal-on kezdtem, amjd kis idő múlva a Starszz tárhelyszolgáltatóhoz költöztem, ami nem tudom a mostani szerkesztőknek még mond-e valamit. 2015 augusztusában ismét más tárhely után kellett néznem, ezúttal nem saját akaratomból. Akkor nagyon kevés hiányzott hozzá, hogy abbahagyjam a webes szerkesztést.

Szünet egyszer sem volt az oldalon, amire nagyon büszke vagyok. Sajnos szomorúan látom, hogy egyre kevesebben vagyunk a régi szerkesztők közül. Őszintén megmondom mostanában egyre többször az én fejemben is megfordul, hogy már nem csinálom tovább, de valami miatt még mindig itt vagyok. Valahogy sikerül időt szakítanom rá, hogy hozzam nektek az új képeket, híreket az oldalra.

Bár Magyarországon nem olyan ismert Blanca, de nagyon örülök neki, hogy a napi 40-50 látogató folyamatosan jön. A külföldi látogatóknak is sokat köszönhetek, mert nélkülük biztosan nem tartanánk a galériában közel 2 millió képmegtekintésnél.

Remélem továbbra is jöttök a friss hírekért, decemberben pedig érkezik Netflixre a Las chicas del cable 2. évada, amihez itt az oldalon majd megtaláljátok a feliratokat is.