Valero_Rioja_012.png
Antonio_Terron_005~0.jpg
Antonio_Terron_004.png
Antonio_Terron_003~0.jpg
Antonio_Terron_002~0.jpg
Antonio_Terron_001~0.jpg
Valero_Rioja_011.png
Valero_Rioja_010.png
Valero_Rioja_009.png
Valero_Rioja_008.png
Valero_Rioja_007.png
With 72,500 + photos and still counting! More Photos
4
Apr 2017
News, Vogue Eyewear  •  By  •  0 Comments

Idén sem maradunk kampány nélkül. Blanca ezúttal a a Vogue Eyewear arca lett. 4 képet megnézhettek róla a galériánkban, az alábbi linken pedig 3 videót tudtok megtekinteni a kampányból.

www.vogue-eyewear.com

“A mozi a mindenem. Újra és újra meg tudok nézni egy filmet, és minden alkalommal felfedezek valami újat, főleg a régi klasszikusokban. Nem csak a munkám miatt csinálom – a filmek a mindennapi életemben is inspirálnak. Próbáld ki te is! Nézz meg újra egy régi filmet, és hagyd magad elveszni a részletekben. Gondold újra a saját nézőpontod szerint és voilà!”

“Amikor egy szerepet tanulok, semmit sem bízok a véletlenre. Nem a túlzott aprólékosság miatt, hanem mert érdekelnek a részletek, amikkel mindent, amit csinálok, személyesebbé tehetek. Szeretnéd tudni, hogy ma milyen stílust hozok létre? Adok egy tippet – a kedvenc szerepemhez kapcsolódik.”

“Színésznőnek lenni együtt jár az utazással, mindegy, hogy vonattal, repülővel, taxival, kocsival… De a mai nap más. Egy barátommal együtt, napszemüvegben, a hajam lobog a szélben, és már úton is vagyunk. Vajon egy meghallgatásra megyek? Vagy ma egyszerűen önmagam lehetek?”

0
Leave a Reply