Valero_Rioja_012.png
Antonio_Terron_005~0.jpg
Antonio_Terron_004.png
Antonio_Terron_003~0.jpg
Antonio_Terron_002~0.jpg
Antonio_Terron_001~0.jpg
Valero_Rioja_011.png
Valero_Rioja_010.png
Valero_Rioja_009.png
Valero_Rioja_008.png
Valero_Rioja_007.png
With 72,500 + photos and still counting! More Photos
2
Oct 2016
My Bakery in Brooklyn  •  By  •  0 Comments

Július elején volt Spanyolországban Blanca Mi Panadería en Brooklyn című filmjének premierje, amit még angol nyelven forgattak le 2014-ben. Három hónap után, szeptember 30-án végre megjelent DVD és Blu-ray formában is először Németországban Meine kleine Bäckerei in Brooklyn címmel. Szerencsére ez nem csak német, hanem angol nyelvű verziót is tartalmazott, így már több helyről is letölthető a film.
A következő linken ti is letölthetitek >> My Bakery in Brooklyn torrent
A film további szereplői: Aimee Teegarden (Vivien), Krysta Rodriguez (Chloe), Griffin Newman (Ian), Ward Horton (Paul), Aitor Luna (Fernando).

Vivien és Chloe, két unokatestvér akik Brooklynban élnek és gyerekkoruk óta elválaszthatatlanok. Legalábbis azok voltak egészen mostanáig. Isabelle nagynénjük hirtelen egy kihívásokkal teli örökséget hagy rájuk – a pékségét. Vivien, aki elhalasztotta azt az álmát, hogy Európába utazzon, azért hogy segítse a boltot, a dolgokat hagyományos módon akarja. Chloe egy népszerű főzőshow séfjének aszisztense úgy érzi, hogy modernebb dolgokra van szükség. De amikor a bank szerint a bezárás veszélye fenyegeti a pékséget, Viviennek és Chloenak közbe kell lépniük, hogy megőrizzék családi örökségüket.

A filmből készítettem már kivágott képeket is, amin Blancát láthatjuk. Összesen 245db kép között nézelődhettek.

0
Leave a Reply