Verano_004.jpg
Verano_003.jpg
El_Verano_Que_Vivimos.jpg
Lecturas_-_28_Oct_2020_page-0015.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0103.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0102.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0101.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0100.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0099.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0098.jpg
Candids_010.jpg
With 72,500 + photos and still counting! More Photos
27
Feb 2016
El Bar, Interview  •  By  •  0 Comments

Nos, mesélnétek arról mi is lapul ebben a bárban?

Blanca: Ez a bár a Palentino negyedben van, ahová az emberek már vagy 500 millió alkalommal bejártak kávézni, meginni valamit, reggel, délben, este. Általában ugyanazok az emberek tartózkodnak benn, de a véletlen azt hozza, hogy egy napon teljesen idegen emberek ragadnak a bárban, és fogalmuk sincs arról, hogy odakint, mi zajlik.

Mit tudnátok mondani a karaktereitekről? Te, Mario egy kicsit együgyű hipster-t alakítasz, igaz?

Mario: Nem. Vagyis. Fogalmazhatunk így is. Végülis a hipsterek nem éppen a tipikus logikai észjárású és normális emberek. Vannak különböző személyiségű hipsterek. De az én karakterem egy olyan, aki kávét iszik Palentinoban. Ez az első alkalom, hogy ebben a bárban van. Elképzelem milyen „cool” lehet egy hipsternek vagy egy modern srácnak Starbuck helyett ilyen helyen meginni egy kávét. A maszkom egy szakáll, haj, szemüveg, de ez a karakterem divatja. De, ami igazán rejlik benne (a megjelenés alatt) az a gyávaság. Ő egy publicista, kampányokban vesz részt sok más mellett, és amikor kirobbant egy problémát, megölnek egy fickót a bár ajtajában, és akkor kezdődik az összes szereplő tüzetes átvizsgálása. Sok szempontból a gúnyolódás központjában van, mert minden módon gyáva.

Blanca: Az én karakterem Elena. Ő egy jómódú családból származó lány, akinek a mindene a kényelem. A telefonja lemerülőben van, szüksége van egy töltőre, és ezért is ment aznap a bárban, hogy hátha valaki elhagyott egyet. És ott ragadt ő is.

A Mi gran noche után újra Álex de la Iglesia-val dolgoztok. Milyen vele a munka?

Blanca: Szerintem Álex legjobb tulajdonsága, hogy nem ragaszt minket a földhöz. Ott van a Mi gran noche, ahol minden karakter teljes fikció volt, és szembenézhettünk a fantáziavilággal. Aztán itt van a mostani film, ahol különböző embereket és különböző történeteket ismerhetünk meg minden mondatban, minden percben. Ez a történet olyan, mintha egy színházi darabot néznénk. Kb 10 ember van egy térben, és láthatjuk a reakcióikat a többi személyre.

Mario: Álex hagyja és nyitott is arra, hogy kicsit a saját elképzeléseink szerint játszunk, még akkoris ha néha jó az, vagy akár rossz. De ő egy nagyon okos ember, és tudja nagyon jól, mit vár el mindannyiunktól.

Blanca: Az mindig jó, ha valaki átlátja a dolgokat. Szerintem ez nagyon fontos. Mert a legtöbben erre nem képesek, és nekik ezért bizonyítani kell. Ez egy bizalmi szavazás. Álex mindig sokat segít. Számos olyan ember van, akiben megbízik, és 99,9%, hogy így együtt a munka biztosan jó lesz. Fontos az alap bizalom.

0
Leave a Reply