Verano_004.jpg
Verano_003.jpg
El_Verano_Que_Vivimos.jpg
Lecturas_-_28_Oct_2020_page-0015.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0103.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0102.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0101.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0100.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0099.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0098.jpg
Candids_010.jpg
With 72,500 + photos and still counting! More Photos
26
Sep 2015
News  •  By  •  0 Comments

Az Hola magazin weboldalán közzétettek egy cikket, amiben Dani Martínezt kérdezték Blanca Suárezzel való kapcsolatáról.

Mindketten megerősítették, hogy csak barátok, de kétségtelen, hogy nagy gyakorisággal látni őket együtt közös pillanatokban. Blanca Suárez azt mondta arra reagálva, hogy sokat látni együtt Dani Martínezzel, hogy „az a normális, ha van valaki az életedben”. A színésznő nem volt hajlandó engedni a pletykáknak, azt mondta, nincs több közte és a humorista között, egy nagyon jó barátságnál. De mit mond Dani erre vonatkozóan?

A Sopa de gansos műsorvezetője az Europa Press-nek adott interjúban mesélt a Blanca Suárez-zel való különleges barátságáról. Dani mindig is megtartotta magának a magánéletét, nem erősített meg soha egy lehetséges románcot sem. És mit válaszolt arra, hogy Blanca-val tényleg csak barátok-e? A színész továbbra is titokzatosan felelt: „Blanca egy nagyon helyes lány.”

A pletykák ezen a nyáron kezdődtek kettejükről, amikor közösen látták őket vacsorázni, megittak együtt egy italt, vagy együtt mentek sétálni. Röviddel ezután pedig ugyanazon a helyen, ugyanabban az időben lövettek piercinget, ami még több spekulációra adott okot.

Blanca Suaráz, aki egy évvel ezelőtt szakított a „másik Dani”val, Dani Martínnal, ezt a hétvégét San Sebastian-ban töltötte, a filmfesztiválon, hogy prezentálja legújabb filmjét, a Mi gran noche-t. A színésznő részese Álex de Iglésia legutóbbi filmjének, és nem hagyta ki ezt az eseményt, ahol stílusával, és csillogásával ő volt a középpontban.

Közben Dani az októberi #vuelvenNovuelven turnéra készül Florentino Fernándezzel. 11 városba utaznak el, hogy megnevettessék az ottani lakosokat. Arra vonatkozóan, hogy Blanca Suárez is szokott-e Danin nevetni, Dani azt „feltételezi”, hogy igen, de a társaságukban más humoristák is vannak, „akikkel szintén sok időt töltenek, és ők is viccesek”.

Kétségtelen, hogy Blanca szokott vele nevetni; a színésznő világossá tette, hogy mi a legjobb Daniban: „van humorérzéke, nagyon barátságos és nyitott ember”. Az bizonyos, ha megerősítik, ha nem a románcot, hogy Dani és Blanca között egy nagyon különleges barátság van.

Fordította: mklau

0
Leave a Reply