Fotogramas_-_Nov_2020_page-0048.jpg
Fotogramas_-_Nov_2020_page-0047.jpg
Fotogramas_-_Nov_2020_page-0046.jpg
Fotogramas_-_Nov_2020_page-0045.jpg
Fotogramas_-_Nov_2020_page-0002.jpg
Verano_004.jpg
Verano_003.jpg
El_Verano_Que_Vivimos.jpg
Lecturas_-_28_Oct_2020_page-0015.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0103.jpg
Elle_Espana_-_Nov_2020_page-0102.jpg
With 72,500 + photos and still counting! More Photos

Szerep: Lidia Aguilar / Alba
Műfaj: dráma
Színészek: Maggie Civantos, Nadia de Santiago, Ana Polvorosa, Martiño Rivas, Yon González
Röviden: A sorozat a húszas évekbe kalauzol minket. Vissza oda, ahol négy nő történetét ismerhetjük meg. Mind a négyen más háttérrel rendelkeznek, de közös bennük, hogy egy telefonos társaságnál jutnak álláshoz.

1. Évad

1. RÉSZ: Lidia hozzászokott ahhoz, hogy tolvaj, de most azért kell lopnia, hogy megmentse a saját életét. Minden egyes nőt különböző reményt hajt egy bizonyos munkahelyre.

2. RÉSZ: Francisco egyezséget ajánl Lidiának. Marga aggódik amiatt, amit a bulin látott. Carlota apja beavatkozik a lánya életébe.

3. RÉSZ: Amikor megkérdőjeleződik Lidia személyazonossága, hívják a rendőrséget. Francisco felesége gyanakodik és Carolina segítségét kéri.

4. RÉSZ: Marga randizni megy Pabloval. Ángeles több mindent megtud Mario hűtlenségéről. Carlota fantáziái meglepik saját magát.

5. RÉSZ: Carolina azzal fenyegetőzik, hogy felfedi ki Lidia valójában. Miguel elmondja Carlotának, hogy döntenie kell a kapcsolatukról. Ángeles számára minden megváltozik.

6. RÉSZ: Lidia segít Ángelesnek a megszökésében. Carlota azon dolgozik, hogy Sara kijusson a börtönből. Carlos harcol az apjával.

7. RÉSZ: A Cifuentes család gyászolja a veszteségüket. Lidia úgy dönt, hogy őszinte lesz Carlos-szal a személyazonosságát illetően.

8. RÉSZ: Az új rotary technológia vízválasztó Lidia hűségénél, kénytelen választani Carlos és a barátai között.

2. Évad

9. RÉSZ: Amint 1928-ből 1929 lesz, Lidia új főnöknek jelentkezik, Carlotát megzsarolják, Marga meglepetést kap, és mindhárman Ángeles megmentésére sietnek.

10. RÉSZ: Lidia próbálja eltusolni a dolgokat, de a lopás bonyolítja ezt és Margát hazugságon kapják. Carlos és Francisco szövetségről tárgyal.

11. RÉSZ: Marisol megpróbálja szétválasztani Margát és Pablot. Carlota gyanakodni kezd Sara miatt. Lidia észreveszi a nagy különbséget Carlos és Francisco között.

12. RÉSZ: Sara felfed egy titkot Carlotának. Ángeles megtudja Cuevas felügyelő gyengeségét. Pablo megmutatja Margának halhatatlan szerelmét. Lidia segíti a sztrájk megszüntetését.

13. RÉSZ: Sara orvosi tanácsot kér. Lidia hírt kap, ami bonyolítja a választását Francisco és Carlos között. Marga megtudja, hogy Pablo kényes problémát rejteget.

14. RÉSZ: Lidia csábító ajánlatot kap. Carlota és barátai válaszolnak a segítségkérésre. Ángeles kockázatos lépést tesz, hogy megtudja a tanú személyazonosságát.

15. RÉSZ: A rendőrség talál egy holttestet. Ángeles megtudja, ki szórakozik vele. Francisco helyet hagy Lidiának, Carlos meglepetést ad neki. Valakit letartóztatnak.

16. RÉSZ: Carlota hírt kap Miguelről. A bűntudatos Marga magába zárkózik. Lidia megtudja, hogy Francisco döntést hozott. Ángeles sarokba szorítva találja magát.

0